Dragi părinți, sex se poate face și în timpul zilei!

Există o mentalitate foarte des răspândită printre părinți, mai ales printre cei de fete, fie ele adolescente sau deja  majore, vaccinate și independente financiar. Iată cum gândesc acești părinți: "ok, poți ieși cu un băiat, bine, treacă de la noi, poți merge și la el acasă, puteți chiar pleca într-o mini-excursie, dar să nu cumva să rămâi peste noapte la el!"

Care sunt mai exact pericolele nocturne care o pândesc pe odrasla unor astfel de părinți? Păi nu vor să i-o pună ăla, evident. Iar ca o derivată: gura lumii și prestanța de fată cuminte, educată și răbdătoare pe care trebuie să o degaje copilul lor. Imaginea de virgină imaculată este foarte importantă se pare. Deși ceea ce urmează să spun este la fel de redundant ca demonstrarea unei axiome, hai să îi luminăm puțin pe acești părinți constipați și temători:

Dragi părinți, sex se poate face și în timpul zilei! Ba chiar nu-i musai să fi acasă la tine ca să faci sex! Aveți impresia cumva că respectivul cuplu așteaptă emoționat venirea nopții iar cei doi se bagă timizi în pat și doar atunci trec la acțiune? Sau că poate nici nu aveau asta în cap, neah, dar odată ce și-au spus "e târziu, hai să ne culcăm" și s-au băgat în pat au descoperit, oh vai, că sunt excitați și se doresc unul pe altul?

Nici vorbă. Vă mirați auzind asta? Probabil că da, dacă voi faceți nebunii doar noaptea, cu lumina stinsă, plapuma-n cap și numai în poziția clasică. Prin urmare restricțiile pe care le impuneți copilei dvs. sunt cât se poate de hilare și absolut neproductive. Dacă ea vrea să și-o tragă, vă asigur că și-o va trage, chiar dacă nu rămâne la prieten peste noapte. Adevărata educație și protecție a copilului vostru nu constau în niciun caz în aceste interdicții.

Comments

  1. Eu am doua colege care erau deja de mult cu prietenii lor si locuind impreuna (actualmente ambele fiind casatorite), si cu toate acestea, cand mergeau acasa la parinti nu dormeau in acelasi pat ca cica erau in casa la parinti si "nu se cadea". Eu n-am putut sa inteleg chestia asta, adica parintii aceia stiau ca fetele lor locuiau impreuna cu prietenii dar si fetelor si lor li se parea aiurea sa imparta patul cu viitorii soti. Da' nah, ele sunt maritate, ca niste fete "cuminti" ce au fost, iar eu, desi am conceptii (nu pot spune liberale) ci normale, nu-s :))

    ReplyDelete
  2. Da, asta cu "nu se cade in casa parintilor" e alta stupizenie :))

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele