Wednesday, 28 September 2011

Care-i treaba cu ușile de la budă prevăzute cu geam?

Fie că-s în locuri publice sau private, fie că geamul respectiv este mai mic sau mai mare, semitransparent sau nu, iată ce cred eu despre acest tip de uși de la budă. De fapt ce cred despre cei care proiectează și/sau acceptă pentru buda lor uși care nu-s 100% impenetrabile cu privirea.

1. Sunt complet imbecili.
2. Sunt exhibiționiști.

Există și varianta 3? Spuneți voi dacă vă vine-n minte. De ce ți-ai alege oare o astfel de ușă, ca să se vadă din exterior dacă faci pipi din picioare sau dacă stai la căcăstoare? Care e șpilul? Din punctul meu de vedere, o ușă normală pentru o budă normală e aia care nu are geam, se închide etanș și se încuie. N-am înțeles niciodată nici care e faza cu ușile alea tăiate în partea de jos. De ce ai vrea să vezi picioarele celui aflat în budă? Am văzut chiar bude la țară în curte care aveau ferăstruică, adică un decupaj care-ți permitea să privești înăuntru și să dai peste ochii bulbucați ai ăluia care eventual era acolo. Îmi accentuez nedumerirea: DE CE ai dori să vezi asta sau DE CE ai dori să fi văzut din afară?!

Cele mai lipsite de intimitate toalete mi s-au părut cele din State. Deseori era vorba doar de un placaj abstract și promiscuu, pe post de ușă, prins în balamale largi care permiteau priveliști în interior chiar și longitudinal, nu doar latitudinal, la nivelul picioarelor.

Fuckin' shit!

4 comments:

JoR said...

o, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! usile alea sunt ca si cum n-ar fi (zic de cele usaneze), dar cu ce nu te obisnuiesti? ;)

The Fly said...

Am vreo 3 amintiri de tipul asta din State...2 prin Manhattan si una in Brooklyn..eram si neadaptat la mancarea de acolo :))

JoR said...

avantajul e - cu sau fara usi, inalte/joase - ca le gasesti la tot pasu', in comparatie cu multe alte meleaguri...deci pofta buna, oriunnde ai fi (oriunde iin us)!:)))

The Fly said...

corect!

Post a Comment