Badea Mircea și culmea ipocriziei

Dacă acum 2 zile vorbeam despre ipocrizia pastorului Gâdea, azi avem material și despre colegul și prietenul său Badea. Cine l-a urmărit de-a lungul timpului pe guristul de la 'te-n Gura Presei știe că acesta nu suportă berea. O consideră a fi o băutură tâmpită și balonantă pe care, evident, nu o consumă vreodată.

Dar reclamă îi face. De ce? Păi îi aduce bănuți frumoși pe blog. Ce contează că a făcut mișto de atâtea ori atât de berea în sine dar și de consumatorii ei, bani să fie. În cazul în care nu găsiți reclama la bere (da, blogul lui Badea dă pe dinafară de bannere de tot felul), vedeți că-i în dreapta, sub POSTĂRI RECENTE. Din câte înțeleg este vorba despre un festival al berii respective, dar tot un drac e.

Un alt produs care îi aduce bani frumoși lui Badea în care el crede mult și pe care îl consumă este reprezentat de brichetele BIC. De fapt Badea nu fumează și nu suportă fumul de țigară.

Știți cum e, nu spune nimeni să nu faci reclamă unui anume produs, dar după ce ți-ai bătut joc de acel produs sau de chestii adiacente lui, e cam de porc să te afișezi apoi cu ditai reclamele pe blog.  Asta denotă că esti un mare fake pentru care primează banul. Și mai e ceva: Badea nu suportă reclamele de pe site-uri, înjură de fiecare dată în emisiune când intră de pe laptop și dă peste vreun banner care nu-i permite să parcurgă pagina respectivă. Asta în timp ce pe blogul său, vreme de câteva luni, te întimpina o reclamă la ceasuri cât toată pagina.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)