Are You Not Entertained?

Mă refer la un moment care va rămâne în istoria tenisului - l-am povestit aici. CTP și Georgescu au vorbit despre el, la rândul lor.
"Când după returul supersonic pe linie, la minge de meci pentru Federer, Djokovici s-a întors zâmbind, cu braţele larg deschise, spre tribuna majoritar rogeristă, ca şi cum ar fi spus: nu merit şi eu să mă iubiţi?, m-am enervat. Mi s-a părut că strică tensiunea pură a momentului cu un gest de show. Şi Federer mai avea o minge de meci. Acum, după finala cu Nadal, am înţeles că Nole spunea altceva: nu-mi pasă că e minge de meci, oameni buni, returul poate să iasă un deget afară sau să prindă tuşa, important e că am curajul să dau în orice minge, să joc ce simt şi pot, fără frica avară de a pierde."
Cristian Tudor Popescu
"Era 5-3 şi 40-15 pentru Federer în setul decisiv din semifinala US Open, când Roger se pregătea să servească pentru meci. Djokovici a străbătut spaţiul plin cu aplauzele dedicate elveţianului, cu o grimasă pe chip care spunea: “O secundă şi vă răspund”. Chiar şi sistemul HD a avut probleme în a reda clar returul câştigător care a urmat."
Adrian Georgescu

Vorba unuia de pe YouTube: după acest retur magnific, Nole părea a spune ca Russell Crowe în Gladiator: ARE YOU NOT ENTERTAINED?! Andre Agassi însuși, socotit the best service returner în the history of the game, cred c-a fost invidios pe returul lui Nole. Sau poate mai ales pe atitudinea sa.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele