Slabă oferta de filme

În ultima lună n-am mai vizionat nimic notabil, nici acasă și nici la cinema. Știu că-s campionilor filmelor așa cum Doroftei e campionul imunității, dar de data asta vin doar cu niște no-brainers, numai bune pentru o popcornicăreală ieftină. 

Wrecked. Adrien Brody face acest film cât de cât interesant. Ar fi putut fi așa chiar din plot, însă la un moment dat parcă îți pierzi interesul pentru dezlegarea misterului. Un tip se trezește rănit, într-o mașină care a avut un accident, fără să-și aducă aminte cum a ajuns acolo și fără posibilitatea de a chema ajutor. Încă aștept un alt film / rol mare făcut de Brody, nu de alta dar am pretenții de la cel mai tânăr laureat Oscar (rol principal masculin) din istorie. 

Insidious. Pe imdb e cotat mai bine decât l-aș nota eu. Este un horror care începe promițător dar devine prea sefeloid pe parcurs și abia aștepți să se termine. Și pe Rose Byrne aștept s-o văd în alte filme, mai bune, nu doar pe Brody.

Scream 4. Oh boy. Au simțit nevoia să continue trilogia de la finalul anilor '90; atunci eram mai tinerel și am urmărit-o cu pasiune. Scream 4 mi-a lăsat pe alocuri impresia că mă uit la o parodie a acestei serii, adică la un Scary Movie mai degrabă. Apar toate personajele importante ale trilogiei, așa că asta vă poate face mai curioși. Filmul are destule scene trase de păr, care te fac să exclami "Hai, bă, las-o dracu'!" Au ținut să respecte și faza cu doi criminali în loc de unul singur, dar mie nu mi se pare cool treaba asta.

Blitz. Mult prea simpluț, nu mă așteptam. De regulă filmele cu Jason Statham sunt mai bune. Nici acțiune, nici mister, nici măcar o investigație serioasă pentru a prinde criminalul de polițiști din film. Uitați-vă la el numai dacă sunteți mari fani Statham.

Just Go With It. Dumnezeule, oare poate fi o comedie romantică mai previzibilă ca asta? După primele 3 scene deja știam cum se va termina filmul. Da, Adam Sandler rămâne cu Jennifer Aniston. Și asta în condițiile în care scenariul nu este chiar un șablon al comedioarelor ăstora. Filmul m-a amuzat totuși pe alocuri și ăsta e meritul lui Sandler, un actor pe care nu-l puteam suferi la început dar care acum îmi place. În distribuție le găsim pe Nicole Kidman și Brooklyn Decker, soția tenismanului Andy Roddick, despre care aflăm următoarele:

Ranked #5 in the Top Sexiest Models list by models.com.
Ranked #2 in the Maxim Hot 100 women list (2010).
Voted #31 in the 2010 Ask Men list of "top 99 most desirable women." In 2011 she was voted #36.
Named #36 Sexiest Woman by the Spanish version of DT magazine (2011).


Bad Teacher. O comedie la fel de prostuță ca și traducerea ei din cinematografele românești: "Profă rea, dar buuună!" Cristoase! Dați-vă demisia, traducători cretini ce sunteți. Cameron Diaz e milf, asta știam. Dar cam țoapă de fel, atât în filme cât și în realitate. Și asta știam. Uitați și cum arată variantă românească a afișului - cu target pe cocalari, la fel ca și traducerea titlului. Mânca-mi-ați!Comments

  1. Desi Statham e la fel de actor ca un stalp de telegraf cred ca prefer filmul lui pe care l-am si vazut de altfel cu coada ochiului la calculatorul de alaturi decat sa pierd timpul la oricare din ultimele doua comedioare din lista ta. Am fost extrem de dezamagita de amandoua insa ala cu aniston si sandler e sub orice critica. Pe Cameron Diaz vad ca o paste aceeasi situatie ca si pe Aniston in care se va da vesnic o tinerica de 25-30 in comedii romantice desi incepe sa arate ciudat de la botox si ce altceva si-or mai face ele.

    ReplyDelete
  2. Haha de acord. Statham e bun pentru filme de actiune, nu pentru roluri de Oscar. Dar macar si filmul de actiune sa fie bun, ca sa zic asa.

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?