Întâlnire cu Denisa, VisUrât și alți bloggeri

Sămbătă seară l-am cunoscut pe Sebastian Bârgău aka VisUrât, unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri români și singurul de notorietate pe care îl citesc. Vă spuneam că, împreună cu prietenul său Robert, Sebi s-a lansat într-un turneu al României pe motocicletă, un proiect foarte interesant dar și obositor, aflat acum pe final. Ei bine, weekend-ul trecut au ajuns la Cluj.

Ne-am întâlnit la Sigma Center în Zorilor. Am stat mai întâi la cafeneaua Reload, apoi am tras imediat lângă, la La Liga, să mâncăm. Eu v-am tot povestit de-a lungul timpului că-mi place să vin aici pentru a vedea meciuri, plus de asta pizza casei este cea mai bună mâncată de mine în doi ani de Cluj. Culmea face c-am prins live meciurile jucate de CFR și U în etapa a 2-a, ambele câștigând și anunțând Clujul drept un centru foarte puternic al fotbalului românesc. 

La întâlnire a fost și soția lui Sebi, Denisa, care mi-a mărturisit din nou că mă citește constant și prin urmare îi mulțumesc. Un alt tip haios și foarte hi-fi pe care l-am cunoscut și pe care o să încep să-l citesc a fost Andrei Crivăț. Le-am oferit celor doi bikeri câte un exemplar al cărții mele. Poză n-am apucat să fac cu Denisa și Sebi, așa că pun o imagine narcisistă, surprinsă de Denisa în Reload. Lui VisUrât i-a plăcut la Cluj și are în articolul său postat azi un paragraf la care subscriu total: 

"Eu nu consider ca trebuie sa va spun ce SA vizitati in Cluj ci ca trebuie sa VIZITATI Clujul. Din punctul meu de vedere, Clujul nu trebuie promovat pentru ca are trei biserici, doua muzee si ceva obiective turistice pe care trebuie sa le vizitati. Clujul trebuie vizitat pentru ca trebuie. Ce vizitati acolo, e treaba voastra, dar Clujul trebuie vazut cel putin o data in viata. Orice ati vizita, nu va va parea rau."

Așadar luați aminte, voi prieteni sau cititori care nu ați ajuns până acum la Cluj, acest om știe ce spune. La final vă recomand acest reportaj realizat de o televiziune din Suceava, pentru a vă face o idee mai bună despre proiectul "Redescoperă România pe două roți". Îi salut și pe ceilalți oameni prezenți sămbătă la întâlnire, Sebi îi știe mai bine și i-a menționat în articolul lui. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?