Am cea mai tare baie

Azi sunt 20 de zile de când locuiesc în noua garsonieră și pot decreta: am cea mai tare baie din partea estică a cartierului Mărăști! Este practică la modul extrem și am să vă explic de ce, cu riscul ca doamnele fie să nu-mi dea dreptate, fie să se oripileze.

În primul rând este mică. Adică nu are niciun cm pătrat în plus. Până și chiuveta e micuță, ceea ce perfect, pentru că nu am nevoie de o mini-piscină pe post de chiuvetă - ar însemna doar să am mai mult de curățat la ea. Piesa de rezistență este dușul (vezi poza). Nu am cadă și nici nu mai am nevoie. Acum un duș durează în jur de 5 minute -  nu mai e nevoie să aștept să se umple cada, eventual să stau în prealabil vreo juma de oră să se încălzească apa, timp în care eu plăteam ca prostu' acel surplus care se scurgea aiurea. Aici apa caldă vine instantaneu și, foarte important, este foarte simplu de reglat. Prin alte părți eram exasperat de manetele sau de robinetele alea care nu se reglau nici cu slujbe și te făceau cu nervii la modul "Ah, e opărită! Dă un milimetru mai la stânga! Așa, ok. Ah, nu, e prea rece acum! Înapoi. Fuck, iar e fiartă!" Ușile la duș se închid etanș și nu dau niciun strop în afară oricât de mult m-aș bălăci. Acest lucru nu era posibil în căzile cu duș, mai ales dacă nu aveau o prelată din aia, care oricum putea reprezenta fix pix.

Hai să vă prezint acum și alte facilități. În timp ce fac duș, atenție maximă bărbați, pot privi la TV! Dacă las ușa deschisă la baie, din duș bat cu privirea exact la TV-ul din sufragerie (lucru pe care-l pot face la fel de bine și de pe budă, deci da, am cea mai adevărată baie posibilă pentru un burlac). Plus că am și un ditai calorifer (ceea ce nu aveam înainte) și orice ieșire din cadă în orice perioadă a anului în care afară nu erau 35 de grade reprezenta o adevărată probă de călire.

Extrapolând, pot spune că toată garsoniera este tare cinașă (am mai învățat recent un cuvânt nou). Chiar și din bucătărie, atunci când pun de ceai, cafea, spăl vase sau îmi tai o roșie, văd direct la TV, datorită acestei ferăstruici. Urmează să mă viziteze o serie de oaspeți în săptămânile care vin, dintre care cineva cu mare potențial de periodicitate, așadar sunt foarte curios cum se vor simți în foarte practicul și cochetul meu spațiu. 

Comments

 1. Si cat platesti lunar pentru o asemenea bijuterie, daca nu-s indiscreta?

  ReplyDelete
 2. Indiscreta nu esti, sper ca nici ironica ;) E mult spus o bijuterie. Este insa foarte practica pentru mine. 180 euro este chiria lunara.

  ReplyDelete
 3. Foarte interesant cuibusorul. Acuma nu ca ar fi dificila viata de familist dar cateodata parca mi-as dori sa mai gust din viata de burlac.;)

  ReplyDelete
 4. My man, parca o unda de regret simt in tonul tau :))

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele