Văzute prin trenuri

Abia plecasem din Cluj și am dat drumul la Elephant White. Pe Djimon Hounsou îl știți cu siguranță din Gladiator. Iar peste Kevin Bacon cică e musai să dai prin NY, atât de autentic e omul în privința asta. În film însă am dat peste amândoi în Bangkok (apropo, ați prins poanta cu bang cock din The Hangover 2?)

Am rulat apoi un film mai vechi, din 2006, pe numele lui Idiocracy. Părea mai mișto din descrieri, e însă cam retardat (nu doar cu retardați). Cică îl congelează pe unul din greșeală și se trezește peste 500 de ani, într-o lume câtuși de puțin evoluată, ba din contră, umanitatea involuând în tot acest răstimp. Am găsit filmul ăsta recomandat pe nu știu ce blog și de aia m-am uitat la el, n-am fost însă prea inspirat. S-a asortat bine cu ieftina cafea din tren.

Am însă și filme bune pentru voi. Cum ar fi Shrink, în care psihologul de Hollywood jucat de Kevin Spacey este chiar primul care are nevoie de consiliere, viața sa fiind în contrast cu luxul în care locuiește. Lui Spacey îi stă bine bărbos. Avem și două prezențe feminine de efect: Saffron Burrows (fac pariu că o știți din multe filme, nu însă după nume) și Laura Ramsey,  o ființă smoking hot peste care tot dau în ultima vreme.

Cred că eram deja pe Valea Prahovei când am văzut Trust. Un film cât se poate de real, care sigur va speria părinții de adolescente dar care ar face bine să le pună în gardă pe acestea din urmă. În general oamenii cunoscuți online nu sunt ceea ce par a fi, iar unii chiar te violează, profitând de crunta ta naivitate. Cam asta e ideea acestui film, în care îi avem pe Clive Owen și Catherine Keener. Asl pls!

La întoarcerea în Cluj am văzut un singur film cap coadă, acesta fiind Trucker, din 2008. Filmul debutează abrupt cu o scenă foarte hot, feblețea mea Michelle Monaghan fiind on top. Cred că s-a jenat puțin colegul meu de scaun, da' ce să-i fac. Este poate cel mai bun rol făcut de Michelle, pentru care aud c-a primit distincția Best Actress la un festival de film din San Diego. Sincer să fiu mie nu mi s-a părut deloc departe de Oscar, iar acum chiar gândesc cu creierul și nu cu altceva. Michelle joacă o șoferiță de camion, fără soț și cu un copil de care nu-i prea pasă când se plimbă prin toată America, trăgându-și-o ocazional cu un hillbilly jegos. Știu că n-am făcut o descriere prea apetisantă filmului dar credeți-mă, s-ar putea să vă placă.


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?