Toate se întâmplă cu un motiv?

Absolut, însă motivul este întotdeauna acela ales / hotărât de tine, nicidecum de către cine știe ce instanță superioară care te provoacă să dezlegi mistere cu fiecare întâmplare din viața ta. Abandonați superstițiile, dogmele și clișeele din filme, dați-vă un pas în spate, respirați adânc apoi rumegați un pic afirmațiile omului ăsta:

Neale Donald Walsch Some people think that things happen for a reason, and so they try to discern what that reason is. Yet the fact is that nothing has any meaning at all. There is no meaning to anything, save the meaning You give to it. So when a particular thing is happening to you, don't ask yourself why it is happening. Choose why it is happening.

Dacă reușești să înțelegi și să aplici acest model, viața în sine dar și modul în care o privești ți se vor schimba fundamental. Cine are impresia că nu a înțeles principiul sau nu e de acord cu el este invitat să-l dezbatem împreună. Ceilalți și-l pot scrie pe post-its, pe care apoi le pot lipi pe ecranul computerului, pe frigider sau pe ușa de la baie.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele