Sunt fan Lunch Box

Cât am lucrat la PwC în București obișnuiam să iau masa de prânz la cantina facultății de medicină veterinară ("la vet" îi spuneam noi pe scurt). Se mânca tare bine acolo și pot spune că am văzut cu ochii mei cum acea cantină s-a dezvoltat în timp, de la o simplă cameră cu vreo 5 mese, la o suprafață de vreo 4-5 ori mai mare. Cum de vreun an a apărut în Cluj un loc chiar și mai fain ca acela iar eu îl tot pomenesc aici pe blog, m-am gândit să vă arăt și ceva poze cu Lunch Box, luate chiar de pe profilul lor Facebook.

Operează în Cluj în 4 locuri: două pe Bd. 21 Decembrie (eu merg la cel aflat aproape de Sora, nu la cel dinspre Mărăști, care este amplasat într-un clădire comunistă) plus două în mall-uri, Iulius și Polus. Ce să zic, mă simt excelent când iau masa aici, nu am ce să le reproșez oamenilor de acolo (deși mă știți că-s nemilos și destul de pretențios). Localul este foarte modern, curat și primitor, au muzică faină (deseori de lounge), mâncarea este foarte bună (uneori stau ceva pe gânduri până să-mi aleg ceva, pentru că-s multe feluri apetisante), prețurile la marele fix, servirea foarte rapidă, fetele drăguțe și amabile. Cum de fiecare dată iau mâncare și la pachet pentru colegul Alex (care alege același lucru mereu), probabil că le-am dezvoltat fetelor un fel de reflex Pavlov iar când el nu va mai comanda mâncare ele încă îi vor pregăti pachețelul numai când mă văd că intru pe ușă. 

Decorul de pe pereți este foarte fain de asemenea. Pentru mine piesa de rezistență este o imagine din Central Park, NY, surprinsă iarna, foarte asemănătoare ca poziție din care a fost făcută cu asta. Una peste alta, Lunch Box se încadrează perfect în peisajul vieții mele din Cluj, relaxare, lipsă de stres, la vita e bella, dolce far niente. Cam în stilul clipului postat ieri, cu dom' director. Iată și pozele promise.

Comments

 1. Foarte frumos! Bravo Cluj! Trebuia sa pui pt comparatie si niste poze de la cantina Facultatii de Drept. Ma mir ca mai traiesc dupa ce am mancat atata timp acolo.
  Suzana:)

  ReplyDelete
 2. Haha de acea cantina nu prea are sens sa vorbim..

  ReplyDelete
 3. ma duci cand vin in Cj?

  ReplyDelete
 4. It's a date ;) Dar cum crezi ca va fi, ajungi tu prima la Cluj sau ma mut eu la New York mai degraba?

  ReplyDelete
 5. te muti aici si cand se nimereste sa mergem in ro in acelasi timp, ma inviti acolo :)))

  ReplyDelete
 6. Sounds like one hell of a plan! Fain :))

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?