Hard rock-ul și vaginul

Există mai multe categorii de roacări. Eu n-o suport pe una dintre ele, care își scoate iar micul cap la iveală, acum după concertul Bon Jovi de la noi. Hai s-o numim, generic, categoria "sunt-rocker-dur-ascult-Metallica-tu-ești-o-pizdă-asculți-Bon-Jovi". E prea lungă denumirea? N-am găsit altă rimă. Deci nu mai pot cu durii ăștia plini de ifose.

Acești amatori de metale grele denigrează ca niște pizde proaste (nu-s misogin, ci doar vreau să le explic ce înseamnă o pizdă proastă în viziunea mea) orice nu se încadrează la categoria hard rock. Mai exact: dacă asculți Metallica, Sepultura sau Black Sabbath ești un roacăr adevărat, periculos nevoie mare, iar dacă te dai pe Bon Jovi, Guns sau în general orice trupă care cântă și balade rock "muzici pentru pizde" printre altele, ești un fătălău care nu merită să se numească roacăr.

O prietenă care a fost la concertul Bon Jovi și care (după părerea mea) s-ar fi simțit foarte bine într-o altă companie, a concluzionat de fapt că a fost un concert mediocru. În primul rând, ok, sunt de acord că nu ne putem **** în gusturile femeii, dar motivațiile și influențele ei sunt oarecum bizare: "nu știam multe piese, plus că soțul meu spunea că asta e muzică de pizde". Măi, fi-ne-ar vaginul și muzichia de râs. Cam tot de părerea soțului ei este și acest blogger extrem de frustrat, mare macho, futăcios, misogin, roacăr (probabil și bătăuș, n-am săpat chiar atât de adânc). Desigur, toate aceste mărețe caracteristici care-i definesc personalitatea sunt auto-declarate sau insinuate din spatele tastelor.

Prin urmare, voi ăștia, roacării periculoși care tresar ca niște pizde proaste la orice acord mai rafinat, de teamă să nu creadă careva că le place și implicit să le cadă ouălele, mai lăsați-ne cu fandoseala asta prin care încercați să păreți duri și să impresionați exact pizdele care ascultă muzica aia prea soft pentru gusturile măriilor voastre. Prin ifosele astea păreți doar închistați din punct de vedere muzical și frustați. Fuck off, wankers. Băgați volum și dați tare din plete, dacă numai asta știți, măi durilor. Dar nu uitați că mamele, surorile, iubitele și nevestele voastre ascultă și apreciază  această "muzică de pizde", alături de mulți alți bărbați adevărați, care au poate o cultură muzicală mai bună ca a voastră. Urmăriți și câte un film romantic, nu neapărat când sunteți cu prietena sau cu nevasta. Vă asigur iar: nu vă cad balls-urile. Rămân la locul lor, garantat. Nu sunteți cu nimic mai slabi dacă o faceți, din contră.

Muzica este o chestie extrem de complexă, iar latura ei hardcore este reprezentată de un segment infim. Duritatea, zgomotul și răcnetele sunt și ele bune, dar nu vă jenați să recunoșteți că erați adolescenți și suspinați pe Always când v-au părăsit iubitele. Doi la mână, ascultați întreaga discografie a unei trupe și abia apoi decretați cât de miorlăită este. Poponari prefăcuți ce sunteți.

Comments

 1. Nu mi-a plăcut asta cu 'nu vă cad balls-urile'. Bagă direct pe românește, că sună mai neaoș și mai bine :D

  ReplyDelete
 2. Urăsc cum sună versiunea în romănă. Cu siguranță asta mă face o pizdă pudică, ar spune roacării duri, nu?

  Ei probabil chiar se apelează între ei folosind super manelisticul apelativ "coaie".

  "Bă, coaie, ai fost la AC/DC? 'R-ar ale dracu' pizdele care merg la Bon Jovi și Guns."

  ReplyDelete
 3. Mkay, atunci zi 'cojones' :D

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Ridicolul forţos

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)