De undeva de prin Ardeal

Servus. Sunt în tren de 7 ore, nu mai am foarte mult până la Cluj. Sorella mi-a făcut cadou un stick de net și astfel mă pot conecta. Tocmai am scăpat și de vecinul de scaun. În jurul meu sunt alte 6 laptopuri pornite (cel puțin). Două aparțin unui cuplu de maniaci, din câte bag seamă. El chiar are tricou cu Windows XP. 


Netul ăsta de pe stick mai mult n-a mers decât a mers, dar nu este vina stickului (care la Ploiești mergea foarte bine) ci probabil a semnalului care poate fi recepționat între dealurile ardelene. Oricum, dacă reușesc să postez articolul ăsta e bine. Am luat o pauză de la filme și ascult muzică (sunt încă în pasa numită Bon Jovi). Mama profită de faptul că-s online și vorbim pe YM. Soarele-și aruncă ultimele raze dintre nori iar mie mi-e dor de Cluj. Mănășturul mă așteaptă să ne luăm rămas bun - mă mut de acolo foarte curând. După doi ani e vremea unei schimbări. Detalii atunci.

Hai c-am plecat din Teiuș. Un mare și important city....as in InterCity. La fel ca multe altele de pe traseu. O seară faină vă doresc.

Comments

 1. De ce dor de Cluj? Intrebare numai din curiozitate...

  ReplyDelete
 2. Pentru ca e un loc mult mai fain ca alea din sud, unde desi am mai multi oameni dragi ca aici, plus familia, nu ma simt ca in Ardeal :)

  In primul rand calitatea umana este alta.

  ReplyDelete
 3. Defineste calitatea umana...sunt curioasa pentru ca este un termen pe care eu il folosesc des si multi se uita ciudat la mine...

  ReplyDelete
 4. Oamenii sunt mai calmi, mai relaxati, mai ospitalieri. Mai putini cocalari si manelisti, mai putini nenorociti in general. Vorbim in procente majoritare si impresii de ansamblu, desigur, pentru ca exceptii sunt peste tot.

  ReplyDelete
 5. Aha...inseamna ca eu sunt chiar si mai pretentioasa pentru a numi un om ca fiind de calitate...

  ReplyDelete
 6. Pai atentie: una este calitatea oamenilor cand vorbim in general despre ei si altceva "un om de calitate". Dar hai sa auzim si definitia ta pretentioasa ;)

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"