Cu fiecare victorie a lui Bute îmi pierd respectul pentru Doroftei

Nici nu s-a terminat bine meciul lui Bute de la București și Doroftei a început să împroște scuipați pe toate canalele, ca de obicei. Probabil știți placa micului ofticos: Bute are adversari prea slabi, meciul a fost blat, etc. Păcat că pe Moșu îl mănăncă atât de mult în cur, insistând să se facă de rahat și să-și păteze imaginea.

Bute este un om senzațional, un nobil și un sportiv de o mare inteligență și eleganță. Iar Mendy a căzut direct în cap, ca o vită anesteziată. Dacă ăla a fost teatru atunci eu sunt Robert de Niro. Așa că Moșule, ți-aș spune un vers din BUG Mafia, că tot intrai pe muzica lor în ring (Bute a ales U2 pentru asta): " Taci, taci, taci, taci dracu' / dacă mai scoți un cuvânt cred că-mi explodează capu'". Vezi-ți de pubul din Ploiești, de burtica aia a ta și de reclamele la iaurturi. Lasă-l pe Lucian în pace, ești super ridicol.

Comments

 1. Ca sa nu mai vorbim de bancurile penibile ale 'marelui sportiv'(poate doar la propriu intre timp).

  ReplyDelete
 2. Da. Nu a mai zis nimeni pana acum, dar Doroftei e chiar enervant, se simte invidia de la o posta. A fost si in emisiune la Latrina 3 cu vreo 2-3 zile inainte de meci si se plangea ca nu a primit invitatie. Pai cine naiba sa il invite cand el are atitudinea asta de rahat. Un prost, un fost mare sportiv, dar un caracter cel putin indoielnic.

  ReplyDelete
 3. Pe langa faptul ca e total lipsit de sportivitate, 'marele Doroftei' (poate intre timp doar la propriu) mai spune si bancuri total neinspirate (prietenii stiu de ce :)). Ti-am spus ca te invidiez ca acum poate esti la sectiunea bis-uri la Bon Jovi? :)

  ReplyDelete
 4. ce mai bis, man...a tinut numai bisul aproape o ora! o sa postez despre, maine seara.

  ReplyDelete
 5. Asteptam cu interes. Din ce s-a vazut la TV atmosfera a fost incendiara. Scuze pentru postarea de 2 ori a aceleiasi idei. Cred ca dureaza putin pana se actualizeaza. Nu de alta, dar numai Doroftei spune acelasi banc de 2 ori in aceeasi seara...Penibil!

  ReplyDelete
 6. no pb man :) te astept si in continuare!
  legat de Doroftei, eu zic sa-i boicotam carciuma :))

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?