Se înmulțesc protestele iubitorilor de animale

Nu doar maidanezii au simpatizanți, dar și puii de găină sau șobolanii. Ar fi fost chiar nefiresc ca iubitorii de animale să iubească numai câinii, nu? Ne putem aștepta deci la o avalanșă de proteste în urma a doua știri apărute astăzi: în București a crescut simțitor numărul șobolanilor iar în Moara Vlăsiei s-a doborât un record stupid  inedit: 250 de pui au fost gătiți în aceeași tigaie. Ce măcel nemilos!


Am aflat pe surse că se pregătește un flash mob împotriva deratizării. Militanții se vor prezenta cu hamsteri inofensivi pe umeri și ne vor vorbi despre avantajele adopției minunatelor mamifere din rasa mus musculus. Se vor aprinde lumânări în memoria șobolanilor eliminați de pisici, deratizări sau curse capcană, toți având și ei suflet. La flash mob-ul intitulat sugestiv "NU deratizării!" vor participa și cunoscute figuri publice, eternul Mihai Constantinescu, adeptul aceleiași frizuri vreme de 40 de ani, anunțând că va compune o melodie pentru șoricei, pe care o va presta în premieră la manifestație.

În paralel se va organiza și flash mob-ul intitulat "Opriți masacrul puilor de găină!", a căror ucidere în masă este total nejustificată din punctul de vedere al iubitorilor de animale. Cocoșii și găinile de pe întreg cuprinsul țării urmează a fi sterilizați apoi lăsați să moară de bătrânețe, estimându-se că în 3-4 ani nu va mai exista materie primă în abatoare. Cine va dori găini va putea să adopte, dar găinile respective vor fi microcipate și urmărite prin satelit. Nicio găină nu va avea permisiunea să clocească ouălele, în caz contrar proprietarul ei fiind amendat drastic. 

Lăsând miștourile la o parte, este extrem de grav că există specimene care afirmă că maidanezii ajută la eliminarea șobolanilor sau că nu poți compara, din punctul de vedere al uciderii, câinii cu animalele pe care le mâncăm. Trebuie să fi extrem de îngust ca logică și dezvoltare spirituală ca să nu realizezi că animalul X = animalul Y, din punct de vedere "sufletesc", la nivel universal, și că niciun animal nu poate fi comparat cu omul, cel care face planeta asta să ticăie și independent de care nici cel mai înrăit iubitor de animale nu poate exista, decât dacă se izolează pe vreo insulă. Asta e, vor mai trece multe generații până când majoritatea rasei umane va scăpa de chestii gen "așa a fost dat de la Dumnezeu" sau "așa este firesc" și până când va realiza că Moș Crăciun există de fapt, dar nu undeva la Pol, ca o entitate feerică separată, ci în fiecare dintre noi.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?