Mesaj de la Brigitte Bardot

Aud că pe madam Bardot o regulează iar grija de câinii vagabonzi de prin estul Europei, mai ceva ca un maidanez în călduri. Așa că mi-am amintit savurosul text de mai jos, postat de cineva printre comentariile unui articol din Gândul. Cu alte cuvinte, nu-mi aparține, din păcate.Oui, bonjour deci je suis celebre Brigitte Bardot care protejat ciini bagabont din toute la lume a treia. Deci c'est un scandal monstre. Deci in toata lumea civilizat Paris, Londres, Versailles, Berlin, deci ciine bagabont este liber pe strade. Deci numai la Paris est 500 mii ciini bagabont care au important rol turistic, deci ciini bagabont conduc turisti la Tour Eiffel, ajuta trece strada, deci ciini bagabont est un important factor de sanatate public deci fara ei se dezechilibreaz ecosistem.
Deci fac un appel la amici mei de la asociatii "4 labe" si la toate doamnele la menopauz sau izteric deci Beatrice Roncea, Pauline Iacob, Monique Davidesco, Christine Tzopesco!
Deci fac un appel la domni la andropauze sau izteric deci Claudius Bleontz, Michael Constantinescu! (l-aș adăuga și pe Vadim aici)
Deci fac un appel la importatori nonprofit vaccin apa ploaie ciini bagabont!
Deci trebui salvam ciini bagabont!
Deci locul ciini bagabont est pe strade, asa cum spune si nume bagabont!
Deci loc copii si japonez muscat ciini bagabont autoaparare est la cimitir!
Deci aud un fluierat puissant dans les oreilles!
Cred ca je voi lesina de suparare si indignation!
Deci va las cu bine ma duc sa folosesc le vibrateur! Au revoir! 

Pentru desert, vă recomand un articol din Cațavencu.

Comments

Popular posts from this blog

Tipuri de români în aeroporturi

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)