The Hangover II - aceeași Mărie cu pălărie din Bangkok

Tocmai vin de la film. Atât așteptările mele inițiale cât și cronicile citite s-au adeverit: la The Hangover II nu te spargi de râs așa cum ai făcut-o la prima parte. Aceeași fază, același schelet al scenariului, același șoc continuu de tipul what the fuck?! Filmul este tras la Bangkok și oferă priveliști magnifice cu orașul, pentru călătorul din mine ăsta fiind un plus. Tot la plusuri trec și scurta apariție a lui Paul Giamatti.


În orice caz, dacă ați văzut prima parte și v-a plăcut, e musai s-o vedeți și pe asta, mai ales că va fi cică și partea a 3-a, cu un scenariu total diferit de data asta. E un film amuzant, am râs pe alocuri, dar The Hangover I setase un standard prea înalt și era oarecum greu de crezut că și sequel-ul va fi la fel de reușit.

În altă ordine de idei, ieri a început TIFF-ul la Cluj dar mărturisesc că nu mă tentează niciun film de pe listă. Alea europene nu-mi spun nimic iar pe cele americane le-am văzut deja. Poate voi merge joi la Mănăștur Open Air să văd Morgen. În rest, ce să zic, pe laptopul meu am un festival de filme mai tare. Sunt 9 filme care stau la coadă să le văd, toate alese de mine, nu puse de alții pe lista unui festival. Desigur, atmosfera de la TIFF este cu totul specială și cred c-o voi surprinde în imagini apoi vi le voi arăta. Să nu cumva să se înțeleagă faptul că aș avea ceva cu acest festival senzațional, numai că prea puține filme de acolo sunt pe gustul cocalarului hollywoodian care sunt. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"