Hagi la națională - din lac într-un puț tare adânc

Hai să începem cu o poantă, foarte reală ea de fapt: cică există totuși unii suporteri care se bucură că Hagi va prelua echipa națională. Ei sunt suporterii Stelei, pentru că Hagi nu mai vine deci la Steaua, așa cum se zvonea! În rest n-am ce comenta despre inițiativa lui Sandu și a mafioților care-l înconjoară pe acest Duncan MacLeod al fotbalului românesc. Așa că voi cita cel mai tare comentariu pe care l-am citit la articolul de mai sus (apropo, 99% dintre comentariile articolelor care-l anunță pe Hagi ca noul antrenor al naționalei sunt extrem de ironice, or fi toți nebuni?)

"Pasul 1 = Hagi cel Incapabil e numit la națională cu un contract beton cu clauză de 1 milion de euro dacă e dat afară. 
Pasul 2 = După 5 înfrângeri succesive a caricaturii de națională, Hagi cel Incapabil e dat afară la cererea suporterilor și mediei, dar încasează milionul de euro, clauză din contract. 
Pasul 3 = banii se împart la 4 - Hagi, frații Becali, Mitică Dragomir și Mircea Sandu! 

Rog DNA sa se autosesizeze!"

Plauzibil sau ce? Legat de proiectul pe țânjpe ani cu care ne tot obosește Hagi în declarațiile sale, el nu este decât o încercare penibilă de a-i masca neîncrederea în propriile forțe (după cum ironizam recent chestia asta pe blog), astfel dorind să se asigure că nu va fi dat afară nici după mai multe meciuri catastrofale la rând. Asta din punctul lui de vedere - din punctul de vedere al impresarilor e cam cum spune gagiul ăsta mai sus, Hagi nefiind decât o unealtă pentru ei de a mai face niște bănuți și de a mai impune niște jucători la națională.

Așadar ne-am scos, oameni buni, avem antrenor, avem proiect, urmează calificări pe bandă rulantă, dar din 2015 încolo. Să fim pozitivi!

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?