Brazilia și Ronaldo? Neah, e mai mișto în vacanță.

Uite un motiv pentru care naționala de fotbal a României mi-e la fel de indiferentă cât mi-a devenit și Steaua iar victoria asta cu Bosnia mă entuziasmează la fel de mult ca succesul Canadei la Jocurile Olimpice de curling. Deci atenție la Mutu de la secunda 55 încolo:


Așadar el nu merge în America de Sud cu pulimea naționalei de fotbal. Lasă-i pe fraierii ăia să joace două amicale dintre care unul cu Brazilia, la retragerea marelui Ronaldo. Mutu pleacă în vacanță și mai și râde ca un nesimțit când ne anunță asta. E drept, a jucat tare mult sezonul ăsta și e obosit, are nevoie de refacere sărăcuțul. Asta în timp ce naționala Spaniei, campioană mondială și europeană și având în lot jucători care au luat și Champions League de 3 ori, a plecat în SUA tot pentru niște amicale. 

D'aia eu nu am cum să țin cu ăștia, ei nu mă reprezintă. Mutu și alți tupeiști cu mufe flegmatice de copii de bani gata, cum ar fi Tamaș, Săpunaru (alt învoit) și Marica, nu-mi pot provoca efuziuni patriotice și nici entuziasm. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre noile albume Byron și Kumm (altfel spus: Așa Da - Așa Nu)