Am găsit! Sunt și câinii străzii buni la ceva.

Da, dom'le, uite, am puterea s-o recunosc. Nu-s total inutile aceste ființe. Hai să vă spun la ce sunt bune. Aveți idee? Probabil nu intuiți, așa că nu vă mai fierb.

Câinii vagabonzi îmi fac un trafic pe blog de numa' (cel puțin relativ la traficul meu obișnuit). Surclasează cu mult orice alt subiect. Priviți graficul de mai jos:


Vedeți acele blegi puțulici care prefațează falnica erecție din ziua de marți? Cam așa s-a prezentat traficul pe The Fly on a Wall până ieri, Tuesday, când s-a întâmplat următoarea chestie: articolul acesta, scris de mine anul trecut și deja faimos în mai multe medii online anti-maidanezi, a fost postat de cineva pe un forum, apoi undeva pe o pagină Facebook (sau mai multe). Consecința: ieri am avut trafic de peste 3 ori mai mare ca într-o zi obișnuită. Acest lucru nu se întâmplă niciodată nici când scriu despre spiritualitate, nici când scriu despre filme, Cluj, New York, muzică, sport, nici când spun vreo poantă, nici când elogiez prieteni. 

Nu spun că e bine sau că-i rău, ci doar prezint datele.  E a nu știu câta oară când maidanezii fac trafic serios, nu doar pe minunatele străzi ale patriei, dar și în online-ul meu. Și nici nu voi oferi explicații a la Capatos sau Silviu Tudor Muilă, de tipul "Asta se cere, asta se dă". Eu scriu doar despre ce-mi trezește emoții, fie ele pozitive sau negative. Realizez că unii sunt sătui de maidanezi, nu doar în viața reală, dar nici nu vor să mai citească despre ei. Mai mult decât atât, am spus-o chiar eu de câteva ori că nu rezolvăm nimic scriind despre acest subiect, oricât de la modă ar fi el. Cel mult defulăm un pic și atât. Alții ar trebui să rezolve acest caz, nu noi, ci ăia pe care-i plătim pentru siguranța, sănătatea și confortul nostru urban. Aș putea folosi un clișeu din ăla redundant, pe bază de speranță ("sper că în curând se va rezolva problema și că nu voi mai avea motiv să scriu despre ea") dar adevărul e că nu-s deloc convins că se va întâmpla asta. E posibil totuși să abandonez definitiv acest subiect, așa cum am mai încercat o dată și după cum am fost sfătuit de o prietenă pragmatică. Uite, îi las pe cei de la Cațavencu să scrie, pentru că fac o treabă foarte bună, mai ales când demască crunta ipocrizie a ONG-urilor care-i prostesc pe proști. Deci ce fac asociațiile astea mizerabile? Deschid conturi unde strâng bani nu pentru adăposturi, sterilizări, etc. adică nu pentru câinii în sine, ci pentru ei, nenorociții de oengiști, sub masca protestelor, avocaților și altor idioțenii fără margini. Iată cât de mult le pasă de câini și iată cum își fac ei laba pe banii proștilor.

La final, rămâne totuși o întrebare: ce consideră majoritatea domniilor voastre? Ar rămâne popcorn-ul la fel de gustos în lipsa articolelor despre maidanezi?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?