Sâmbătă agale, prin orașul însorit, curat și liniștit

Azi am luat-o pe Whiterune la plimbare. Eram curios cum arată noua stradă pietonală Canalul Morii, care iese din Bd. Ferdinand și merge până în Piața Mihai Viteazul, în zona McDonald's. Minunată strada! Au curățat și pârâul ăla care emitea diverse mirosuri, acum apa este limpede și curge cu vână. 

Am ajuns la Napoli Centrale, unde am dat peste căpitanul CFR-ului, Cadu, care a sudat mai multe țigări la taclale cu niște prieteni. Oi fi eu mai de modă veche, dar ceva îmi spune că fumatul nu prea are loc în viața unui sportiv de performanță. La masa de lângă noi era și Gabriel Fătu, păcăliciul ăla cu farsele de la Zero TV. Habar n-am ce treabă avea prin Cluj. După Napoli și alte străduțe liniștite luate la pas am ajuns la Ferdinand 5, al infinitelea local cozy aflat în curtea interioară a unei construcții vechi din Cluj (spun eu cu admirație). 

Iată câteva poze de azi (mai multe aici). Poate vă faceți o nouă idee de ce iubesc acest oraș. Apropo, vine TIFF-ul, care se va suprapune peste aniversarea celor 2 ani de Cluj ai mei.

Pietonala Canalul Morii

La Napoli Centrale. Proba ușoară: identificați-o pe Whiterune. Proba grea: identificați-l pe Cadu!
Bd. Eroilor
Vă asigurăm că orașul nu era pustiit ca într-un film apocaliptic. La orizont se pot identifica niște vehicule, iar pe trotuar  avem una bucată pieton...
Piața Muzeului
Ferdinand 5. Vedeți că în poză găsiți numărul de telefon pentru rezervări.
Acesta este afișul TIFF 2011. Văd că scorul derby-ului local U - CFR este 2 - 1.
Strada Napoca. Și în această imagine puteți identifica umanoizi, cu puțin efort.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?