Nu prea le-am nimerit, dar Barça a ieșit bine și asta contează

În urmă cu aproape o lună, când devenise clar că vom asista la 4 meciuri Barça - Real în doar 18 zile, am dat pronosticuri pentru fiecare partidă. Așa cum este corect, revin acum și contabilizăm ce-am nimerit. Iată ce-am pronosticat și ce-a ieșit:
Barcelona se va califica în finala UCL, după dubla cu Real. CORECT.
Bate pe Camp Nou la 2-3 goluri și pierde la limită pe Bernabeu. GREȘIT, ambele pe lângă.
În finala Cupei Spaniei va triumfa tot Barça, la limită, eventual după prelungiri. GREȘIT - am nimerit-o doar cu prelungirile, dar a câștigat Real.
În campionat, la Madrid, se va termina 1-1. CORECT, am nimerit exact rezultatul.
În astea 4 meciuri, Messi va marca 3 goluri, deși până acum nu a marcat niciodată contra unei echipe antrenată de Mourinho. CORECT, exact 3 goluri a dat, toate pe Bernabeu.

M-am prezentat destul de bine totuși, nu? Mai ceva decât caracatița Paul. Trebuie să fiu corect până la capăt și să afirm că n-am înțeles de ce i s-a anulat golul lui Higuain, la 0-0, în meciul disputat astă-seară pe Camp Nou. Însă nu are rost să ne lansăm în supoziții cu "dacă" și "parcă" pentru că este absolut evident, atât cu ochiul liber cât și cu el pe statistici, că Barça a dominat copios dubla manșă din UCL (ca să nu zic toate cele 4 meciuri) și a meritat din plin calificarea. Așa că ne pregătim acum pentru finala de la Wembley cu Manchester. Se va încheia a 20-a ediție Champions League, după ce prima a fost câștigată tot de Barcelona și tot pe Wembley (fostul). Dacă Barça va triumfa și acum, va fi prima echipă care câștigă de 4 ori UEFA Champions League. Milan și Real mai au câte 3 trofee.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele