N-am cine știe ce filme la ofertă

Am văzut doar 5 filme în ultimele 4 săptămâni. Iată care.

  • Water for Elephants. Frumos film, o adevărată poveste, deși nu-s neapărat un fan al acestui gayish vampir, anume Robert Pattinson.  Reese Witherspoon și Christoph Waltz, doi laureați Oscar ai ultimilor 5 ani, se prezintă impecabil ca de obicei. Acest film îi poate satisface deopotrivă pe iubitorii de circ, călătorii cu trenul sau povești amoroase. Fapt divers, că tot e la modă: a apărut o controversă legată de un posibil abuz al animalelor prezente în film
  • Limitless. Mă așteptam la mai mult de la filmul ăsta. Oricum, merită văzut. Imaginați-vă câte ați putea face dacă s-ar inventa o bombonică miraculoasă care v-ar permite să vă folosiți creierul la 100% din capacitate. Actorul principal este Bradley Cooper (apropo, atenție mare, zilele astea se lansează The Hangover 2) iar Robert de Niro face un rol banal. Filmul este tras la New York (aplauze!) și prezintă o scenă de urmărire în care Abbie Cornish sare exact peste balustrada asta din Central Park, de care mă sprijineam acum aproape 3 ani. Me stupidly proud!
  • Drive Angry. Ok, nu știu ce-a fost asta. Parodie, film de acțiune, comedie? Un film atât de plin de clișee încât la un moment dat te întrebi dacă nu cumva chiar asta e ideea. Era să mă piardă total pe la jumate, când Nic Cage este împușcat în cap, apoi se ridică de parcă nu are absolut nimic și își reia eroismele. Supernatural! Hmm, bine. Sigur mi-a scăpat înțelesul acestui film. 
  • Vanishing on 7th Street. Un S.F. cam greu digerabil. Populația orașului Detroit începe să dispară subit, dracu' știe de ce și cum. Ah, cică Întunericul îi răpește, brrr. Pe Hayden Christensen îl aștept în filme mai tari, văd potențial bunicel în el. 
  • Giallo. Încheiem cu cel mai prost film al seriei de azi (la concurență cu Drive Angry, de fapt). Uneori nu e suficient să te iei după distribuție (Adrien Brody) și după locul unde s-a filmat (Torino). Acestea au fost criteriile mele de interes și n-am fost inspirat. Filmul e prost. 
Fiți cu ochii pe The Whistleblower, să-l vedeți pe Busu de la ProTV într-un film cu minunata Rachel Weisz. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?