Irealul zbor al unui prichindel pe Olimpico

Se întâmpla exact acum doi ani. Peste câteva zile urma să mă mut la Cluj. Eram la Ploiești și am urmărit finala Champions League, jucată pe Olimpico din Roma: FC Barcelona - Manchester United 2 - 0. Consider al doilea gol o capodoperă, atât prin frumusețea în sine a execuției lui Leo Messi, cât și pentru faptul că acest pitic a marcat cu capul din mijlocul unei defensive de uriași, în poarta unui portar uriaș. 

Felul în care Leo plutește prin aer a fost surprins din multe unghiuri, așa că voi insera câteva imagini aici, precum și un clip cu faza golului (marcat din pasa lui Xavi Hernandez, cine altcineva). Astă-toamnă am urmărit concertul U2 de pe Olimpico chiar din zona de teren de unde Messi și-a plasat lovitura de cap. Sâmbătă avem reeditarea acestei finale, pe Wembley. Pronosticul meu este tot 2-0 pentru catalani. Priviți figura lui Van der Saar!


Acum dați click aici pentru a pune imaginile de mai sus în mișcare (comentariul în spaniolă este delicios) și atenție la reluări - timpul parcă stă în loc să admire și el zborul lui Leo.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

People with Kids