Despre Hagi, în stil TNR

La finalul meciului Steaua - Dinamo, disputat aseară, marele antrenor Gheorghe Hagi a declarat că "Steaua a meritat victoria pentru că şi-a dorit-o mai mult". El a mai spus că așteaptă în continuare acel proiect de minim 3 ani, în care să se implice ca antrenor, probabil temându-se de nepricepuții care-l vor da afară după 2 ani sau mai devreme, având falsa impresie că de fapt el nu ar fi un antrenor bun.

Sfătuit de către diverși răuvoitori și oameni negativi să se ocupe doar de academia sa de fotbal și să renunțe la bănci tehnice, microfoane și camere video, Hagi se încăpățânează să le demonstreze acestora că dacă ai fost un mare jucător înseamnă că vei fi și un mare antrenor, în 100% din cazuri. "Cum zic, să fie bine să nu fie rău, să fim pozitivi, să dăm totul. Trebuie timp, trebuie muncă. Eu dau totul, cine crede în mine, cine are nevoie de mine, mă are", a mai declarat marele antrenor și orator, care în momentul actual reprezintă prima opțiune atât pentru clubul Steaua, de unde acum 4 ani  a plecat în condiții nobile, cât și pentru naționala României, ambele echipe dorindu-și cu ardoare semnătura sa și fiind gata chiar să accepte ca Hagi să le antreneze (în) paralel.

Comments

  1. Baiatul asta nu vrea sa se opreasca din cate vad eu. Dupa esecul rasunator de la Galata s-a gandit ca ar fi ok sa continue ca antrenor. Sa vii in fatza camerelor si sa cersesti un post mi se pare jenant pentru un fost mare jucator ca el. E asa de greu sa inteleaga ca nu face bine, chiar daca vrea bine?se pare ca da. Si mai e un aspect, cat de disperat trebuie sa fie sa se intoarca la Steaua, dupa ce Gigi l-a umilit cand l-a dat afara? O fi Steaua o echipa cu palmares (care oricum nu are legatura cu Becali), dar sa accepti din acest motiv, umilinta, jignirile, mi se pare de neaccceptat. Poate ca Gigi Becali chiar are dreptate sa se poarte asa. De ce s-ar schimba, daca toti cei pe care i-a alungat rusinos s-au intors cu mare drag si nerabdare?

    ReplyDelete
  2. Cum zic, Steaua nu se refuza, Steli. Esti negativa si plina de rautacisme :))

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele