Cică l-au executat pe inamicul public nr.1

Încă mai sunt mulți care cred că bin Laden a fost (singurul) responsabil de atacurile teroriste de la 9/11.
Încă mai sunt mulți care cred că acest aurolac nu a putut fi găsit vreme de 10 ani de către cea mai puternică națiune a planetei. Și încă una rănită și furioasă. 

Sunt mulți și cei care nu văd nimic suspect în faptul că a fost ucis acum, cu doar 4 luni înainte de a comemora 10 ani de la 9/11.
Sunt deja mulți extaziați care au ieșit să danseze de bucurie pe străzi pentru că acest terorist a fost omorât, crezând poate că au răzbunat pe cineva sau că au salvat alte potențiale victime. 
Sunt foarte mulți cei care nu se întreabă dacă acest om chiar a fost omorât pe bune sau dacă a fost omorât zilele astea și nu mai demult. De regulă anumite "succese" pot fi ținute secrete și lansate la momentele potrivite, pentru manipularea maselor.

Sunt un mare fan al Americii și al americanilor, în ciuda aroganțelor și mizeriilor pe care le fac, atât la nivel individual cât și ca nație, însă nu mă regăsesc în nicio categorie dintre cele enumerate mai sus. Nu spun că nu l-ar fi omorât acum, ci doar că am multe motive să mă îndoiesc de asta. Apropo, poanta zilei spune că dacă ai ratat nunta regală ești invitat la pomana lui Osama.

Comments

  1. Eu nu ma numar printre cei de mai sus. Eu nu cred in intamplari. De azi dimineata ma tot intreb cum pot fi americanii atat de naivi sa creada ca timp de 10 ani bin Laden a fost de negasit si acum, intr-o frumoasa zi de mai, in timp ce se uita induiosat la vestitul sarut din balcon, a iesit in tirul gloantelor americane pentru a fi ucis? Suna mai rau ca o telenovela. Adica Obama stia din august unde e si tocmai acum s-a hotarat sa il elimine. Cred ca are legatura cu cei 10 ani de la 11 sept 2001 si cu problemele administratiei Obama, ce nu sta deloc bine la capitolul imagine. Si uite cum nu se schimba nimic in lume, cum ai problema, dai multimii putin circ si paine si mai uita de durere...Nu stiu cand l-au omorat, daca l-au omorat, cred insa ca acest anunt a fost ff bine calculat si are o multime de consecinte pe termen scurt si lung.

    ReplyDelete
  2. Eu tot astept imagini video relevante. Au fost? Nu zic sa ne arate executia, dar vreau sa vad macar cand au scos cadavrul si l-au luat in custodie.

    ReplyDelete
  3. Fetelor, total de acord cu voi. Imagini..yeah right, mai asteptam un pic. In afara de acea poza care pare facatura in photoshop nu stiu daca a aparut ceva. Iar cadavrul cica a fost aruncat in mare, conform traditiei islamice. Ce convenabil, nu? :))

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele