Wasting Light - A Waste of Time

Parafrazând un clișeu din filme, încep să mă întreb și eu: who do I have to fuck to get some good new music? M-am plictisit de muzica din iPod. De la albumele lansate în toamna lui 2009 de trupe ca Stereophonics sau Bon Jovi n-am mai dat peste nimic care să-mi placă. Am ascultat și noul album Foo Fighters, practic a doua mea trupă de referință după U2. Ce să zic, dezamăgire totală. Piese absolut ordinare, de umplutură, care nu-mi spun nimic. Ascultați-le mai jos, în player-ul ăsta făcut disponibil în mod oficial chiar de către trupă. Doar I Should Have Known e bună, chiar foarte bună, o piesă în care la bas prestează Krist Novoselic, fostul coleg al lui Dave Grohl din Nirvana. Dar o piesă din 11 înseamnă mult prea puțin. Aștept noile materiale Urma și ATB, să mă salveze de acest musical boredom. 

Comments

 1. deci nu-l mai vrei daca-l fac rost, sa inteleg :))
  nu stiu daca te ajuta, dar eu cind ma plictisesc de muzica pe care o ascult trec pe alt gen. un jazz, un hip-hop (daca e de calitate, de ce nu?), poate si muzica clasica. sau opera. nu-ti ajunge o viata sa le asculti pe toate ;)

  ReplyDelete
 2. Numai de I Should Have Known îmi poți face rost :))
  Normal, muzică e cu nemiluita. Dar pentru mine jazz-ul sau muzica clasică sunt foarte restrictive, adică ascult așa ceva numai în condiții excepționale. Așa că aștept recomandări mai mult din zona rock alternative :)

  ReplyDelete
 3. ah, acum inteleg cit ti-e de greu.... nici indie? sau heavy metal? sau esti alternativ exclusivist? :)
  nu indraznesc sa intreb care ar fi conditiile exceptionale respective.... :D

  ReplyDelete
 4. Nu m-am prins exact ce-i cu indie-ul ăsta..e cumva mai mult pentru hipsteri? :)) Cică și Stereophonics ar cânta indie, ei îmi plac, dar în cazul altora îmi vine să-mi dau palme.

  ReplyDelete
 5. Si Keane canta indie din cate stiu, la fel Death Cab for Cutie sau The Kooks.

  ReplyDelete
 6. nu cred ca-i legat exclusiv de hipsteri. probabil toata muzica noua ce nu se incadreaza in alte genuri e indie :)) si-apai cui pasa cum se cheama, daca muzica-i misto? ;) sau cine altcineva o mai asculta?

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)