Wasting Light - A Waste of Time

Parafrazând un clișeu din filme, încep să mă întreb și eu: who do I have to fuck to get some good new music? M-am plictisit de muzica din iPod. De la albumele lansate în toamna lui 2009 de trupe ca Stereophonics sau Bon Jovi n-am mai dat peste nimic care să-mi placă. Am ascultat și noul album Foo Fighters, practic a doua mea trupă de referință după U2. Ce să zic, dezamăgire totală. Piese absolut ordinare, de umplutură, care nu-mi spun nimic. Ascultați-le mai jos, în player-ul ăsta făcut disponibil în mod oficial chiar de către trupă. Doar I Should Have Known e bună, chiar foarte bună, o piesă în care la bas prestează Krist Novoselic, fostul coleg al lui Dave Grohl din Nirvana. Dar o piesă din 11 înseamnă mult prea puțin. Aștept noile materiale Urma și ATB, să mă salveze de acest musical boredom. 

Comments

 1. deci nu-l mai vrei daca-l fac rost, sa inteleg :))
  nu stiu daca te ajuta, dar eu cind ma plictisesc de muzica pe care o ascult trec pe alt gen. un jazz, un hip-hop (daca e de calitate, de ce nu?), poate si muzica clasica. sau opera. nu-ti ajunge o viata sa le asculti pe toate ;)

  ReplyDelete
 2. Numai de I Should Have Known îmi poți face rost :))
  Normal, muzică e cu nemiluita. Dar pentru mine jazz-ul sau muzica clasică sunt foarte restrictive, adică ascult așa ceva numai în condiții excepționale. Așa că aștept recomandări mai mult din zona rock alternative :)

  ReplyDelete
 3. ah, acum inteleg cit ti-e de greu.... nici indie? sau heavy metal? sau esti alternativ exclusivist? :)
  nu indraznesc sa intreb care ar fi conditiile exceptionale respective.... :D

  ReplyDelete
 4. Nu m-am prins exact ce-i cu indie-ul ăsta..e cumva mai mult pentru hipsteri? :)) Cică și Stereophonics ar cânta indie, ei îmi plac, dar în cazul altora îmi vine să-mi dau palme.

  ReplyDelete
 5. Si Keane canta indie din cate stiu, la fel Death Cab for Cutie sau The Kooks.

  ReplyDelete
 6. nu cred ca-i legat exclusiv de hipsteri. probabil toata muzica noua ce nu se incadreaza in alte genuri e indie :)) si-apai cui pasa cum se cheama, daca muzica-i misto? ;) sau cine altcineva o mai asculta?

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?