Revederi, partea a IV-a - foștii colegi de facultă

Azi am reușit să reunesc un mic grup al foștilor colegi de la UPG Ploiești, pentru prima dată în cei 9 ani trecuți de la absolvire. I-am adus pe terasa de la Doroftei Pub pe Ina, Michelle, Andru și Bogdan, iar fostul campion mondial la box, foarte bun la marketing și adoptând rețeta pubului din filmul Rocky Balboa, ni s-a alăturat în poză, după cum veți vedea mai jos.
Ne-a spus chiar și un banc porno. Știți de ce se scarpină femeile în cap dimineața? Vă pot da răspunsul în privat. După o săptămână foarte intensă, în care am revăzut foarte mulți oameni dragi în cadrul deja clasicului meu periplu Cluj - Câmpina - Ploiești - București, mâine mă întorc în Ardeal. Așa cum le-am spus și părinților mei, cred că n-aș avea mari tresăriri melancolice dacă ar vinde apartamentul din Ploiești și s-ar muta din acest oraș. Cu riscul de a deranja și de a părea din nou un figurist de Ardeal, trebuie să vă spun că m-a dezamăgit revederea cu acest Ploiești plin de cocalari, maneliști și interlopi. Calitatea umană, așa la o simplă apreciere cu ochiul liber, lasă mult de dorit. Și mizeria e mai mare, începând de la maidanezii de pe străzi și terminând cu gunoaiele de la colțul blocului.

Dar am uitat deja astea și iau cu mine în traistă doar amintirile frumoase ale acestei vacanțe dar și noul album ATB, Distant Earth, care-mi va fi un excelent companion de drum. Vom discuta în curând despre el.

Moșu' Doroftei s-a băgat la poză. I-am dat voie, doar e localul lui :) Mai multe imagini din vacanța care tocmai se încheie găsiți aici, dacă suntem conectați pe Facebook.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?