Wednesday, 20 April 2011

Mulțumiri musculițelor vorbărețe

Nu știu cum se face dar cei mai fideli comentatori ai acestui blog sunt femei. Și nu mă iau doar după chestia din partea dreaptă a paginii, care ține evidența comentariilor (și care se comportă un pic cam ciudat uneori, Lola și sorella scăzând inexplicabil în acel clasament care este mai strâns decât cel al finalului de campionat din Liga 1).
Evident, mă prostesc acum. Acea statistică este pusă acolo doar pentru a le aprecia interesul manifestat. Nu contează ordinea sau numărul de comentarii. După cum se poate remarca, nu degeaba acesta este blogul unui mic new-yorkez: 3 din cele 5 sunt prietenele mele de acolo.

Most Talkative Flies
  1. JoR (41)
  2. Lola (38)
  3. Onutzza (37)
  4. whiterune (36)
  5. alina (28)
Mulțumiri lor dar și Onutzzei și lui Whiterune. Oana (JoR) va ajunge la Ploiești sâmbătă și de abia aștept s-o revăd. În aceeași zi vin și eu de la Cluj, ea urmând a călători (de la New York) cu doar vreo 2 ore în plus față de mine, călătorul care vine acasă cu medievalul tren românesc ce parcurge 430 km în 10 ore.

5 comments:

JoR said...

drum bun si tie!

Onutzza said...

E ciudatica chestia asta, pentru ca in dreptul meu scrie 37 (de comentarii) de mai bine de jumatate de an si sigur am mult mai multe comentarii avand in vedere ca iti citesc blogul de cativa ani (nu mai stiu daca din 2008 sau mai devreme).

The Fly said...

Da, dupa cum spuneam si in articol, au mai fost ciudetenii.. Sora mea avea peste 30 de comments si dintr-odata a disparut subit de acolo. Eh :)
Mi-a zis Cili ca i-ai facut o comanda. Cool!

Onutzza said...

Da, am gasit link catre blogul ei la tine si mi-au placut ff mult niste cercei si am facut o comanda de cateva perechi. M-a admirat toata lumea cu ei :D Iar Roxana e o draguta, am inteles de ce scriai mereu asa frumos despre ea in articole :)

The Fly said...

Sigur ca e, multumim ;)

Post a Comment