Update la lista delirului maidanezoofil

Pentru că în ultimele zile am postat acest articol, scris anul trecut, în două medii online, el a devenit între timp cel mai accesat din ultima săptămână în cadrul acestui blog. În pline discuții despre soarta acestor minunate patrupede care au umplut străzile României și ale Bucureștiului în special, aducând atât de multe foloase (eh, sunt mușcate niște mii de cetățeni, unii chiar mor, dar nu-i bai), am descoperit și alte vorbe de duh absolut fascinante, gângurite de maidanezoofili.

Înainte de a le analiza, strict pentru amuzament și pentru a arăta încă o dată care este tiparul psihic în care se încadrează un specimen caninofil, doresc să salut ideile prezentate azi de prefectul Capitalei (subliniem ideea de "idei", ca să spunem așa, așteptăm faptele) și îi invit pe cei care s-au săturat de maidanezi să se alăture discuțiilor acestui grup. Poate reușim să găsim o cale de a acționa concret, nu doar să defulăm online.

Așadar, doamnelor și domnilor, iată două noi idei, șablonistic-imbecile sau doar imbecile, preluate de la acești pseudo-apărători ai javrelor, pe care eu personal i-aș ornamenta cu o cămașă de forță. 
  • Zilnic mor oameni în accidente rutiere, cu siguranță mai mulți decât cei mușcați de câini, așa că acuma ce facem, interzicem și traficul?! Ce să faci, să te apuci să-i explici unui astfel de cretinoid notoriu că traficul este absolut indispensabil unei societăți, în timp ce câinii pe străzi nu produc absolut nimic bun, ci numai belele, dintre care unele foarte mari? Păi numai faptul că trebuie să explici o astfel de axiomă îți nivelează creierul, așa că mai bine lasă. Ah, cumva sunt și ei suflete și nu trebuie să moară? Acest șablon este deja ultra-folosit și propagat din gură de idiot în gură de idiot, fără a-l trece însă și printr-un filtru rațional. Am mai explicat noi cum vine asta cu sufletele, dar mai putem adăuga faptul că maidanezii sunt carnivori, din câte știu, consumând ceva cărniță deci, care, vai mie, provine de la un alt animăluț (cu suflet și el, vă asigur) care a fost ucis.
  • Câinii s-au înmulțit peste măsură, da, da' acuma ce o să facem, ne apucăm să eutanasiem și chinezii?! No comment. 

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?