Una dintre cele mai imbecile reclame din ultima vreme

Este cea de mai jos, întrecută într-un top al imbecilității poate doar de aia cu și pentru constipați. Priviți și comentăm după.


Ați reținut deci cum puteți economisi bani, bucureșteni fiind. Vă mutați la Ploiești și vă luați Dacia. În calitatea mea de om care a locuit atât în Ploiești cât și București, făcând și naveta între ele în diverse perioade, pot spune cu mâna pe inimă că numai un imbecil s-ar muta de la București la Ploiești doar pentru a-și lua o Dacie. Păi cu viața din București ce faci? Că-n Ploiești chiar nu poți avea o viață distractivă. În orice caz, nu după ce te-ai obișnuit cu Bucureștiul, fie el îmbâcsit și plin de mizerii. Doi la mâna: 40 de minute din Ploiești la jobul din București faci doar în următoarele condiții (cumulate): noul apartament este în sudul Ploieștiului, jobul e în Băneasa, ești vitezoman iar traficul pe DN1 este lejer. Chiar și așa, 40 de minute cu indulgență. Dacă jobul e pe undeva prin centrul Bucureștiului, păi nici n-are sens să mai vorbim, pentru c-ai belit-o.
Și toate astea pentru ce? Pentru a conduce o Dacie? Măcar de-ar fi fost vorba de altă mașină. Reclama este atât de cretină încât și actorul joacă neconvingător, pentru că este efectiv imposibil să crezi în așa ceva sau să-i mai faci și pe alții se creadă. În orice caz, știți ce se spune despre reclame: trebuie să fie ori foarte bune, ori îngrozitor de proaste. Pentru că doar așa îți captează atenția.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?