Păi stadioane ne trebuie nouă?

Am mai spus-o, o repet: indiferent ce problemă încearcă să rezolve cineva sau să propună pentru rezolvare, românul va veni cu o eternă placă: "Păi de asta ne arde nouă acum? De ce nu facem cutare lucru mai întâi?" Vrei să faci stadion, ar trebui să faci autostradă. Vrei să elimini câinii vagabonzi, ar trebui să te ocupi de criminali și de violatori. Și tot așa. Românul niciodată nu rezolvă punctual o problemă, pentru că se coiește cu care să înceapă. La fel se coiește și ne aburește și dom' primar Oprescu, care ne amenință cu un concert U2 de vreo două luni, întru excitarea naivilor și exasperarea celor care nu pun botul la zvonurile care tot apar de vreo 10 ani încoace, până nu văd concertul anunțat pe u2.com. Nu mai pot cu extaziații care vin să-mi spună "Știi că vine U2 în România, nu?"

Mi s-a părut fascinant și reprezentativ un comentariu al acestui articol. Este semnat "ROMAN CARE E CINSTIT" iar subject-ul este "TOTI A FURAT BANI". Vă rog să-l citiți, este savuros. 

"ite romani aici este bani dumneavoastra. stadion ne trebia noua. oameni moare de foame si ei face stadioane . rusinee. stadioane care sa se scalambaie tot felul de nenorociti fara servici. mai bine faceau locuri de munca. ce avea stadionu vechi? ce avea? a facut bine domnu boc ca nu lea dat bani sa faca stadionu."

Exact din acest motiv nu vin anumiți nenorociți din ăștia fără serviciu să se scălâmbăie și pe la noi. Pentru că majoritatea acestui popor este formată din cercopiteci precum "românul care e cinstit" de mai sus. Popor lamentabil -> infrastructură la pământ -> conștiință colectivă muci -> cam greu să te calce cea mai mare trupă din lume. 

Și acum râd de faza cu nenoriciții fără servici!
"La muncă, ortodocșilor! 'Tu-vă paștele și grijania mamelor voastre!"

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?