Încep să iasă la iveală mizeriile Latrinei 3

După 14 ani petrecuți în trustul Intact, Sorina Matei și-a dat demisia, incapabilă să mai suporte jegul în care se scaldă "cei mai buni profesioniști media". După ce (minune mare) postul stabilise un interviu cu Băsescu, care urma să fie realizat de Sorina Matei la Cotroceni, pastorul Gâdea a încercat să schimbe regulile din mers apoi, nereușind, a anulat interviul. Deși mânăncă rahat de ani buni că Băsescu nu acceptă interviuri la Latrina 3, Gâdea este demascat de Sorina Matei care, pe blogul ei, îl citează pe consilierul prezidențial Valeriu Turcan, care afirmă că directorul Antena 3 a refuzat sistematic mai multe interviuri cu președintele. 
Ghiciți ce a urmat demisiei și dezvăluirilor Sorinei. Grosierul Ciutacu și Mircea "toți-ce-care-nu-lucrează-în-Intact-sunt-băsiști" Badea au început să latre. A pagubă poate, aroganța lor va avea un final în curând. 

Comments

  1. mare dreptate ai,Fecala 3 e cel mai mare pericol pentru Romania,acest pseudopost instiga la violenta,razboi civil si faradelegi deoarece marele sau patron licheaua de Felix Motanu nu e agreat de Cotroceni,Opozitia e condusa de Latrina 3 si securistul infam Felix,Pubertul nedezvoltat Poanta si Crin Antenescu sunt doar niste PET-uri in mana adevaratilor sefi:NUS,Felix Motanu,Hrebe,Ilici si Dinu Patriceanu!
    Sper sa apuc ziua cand Latrina 3 va dispare!

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?