Despre ceva cărți și un film

Dacă sămbătă am fost în Polus Center, azi după muncă am ajuns în partea cealaltă a orașului, la Iulius. Gata, mă puteți cataloga deja drept cocalar de mall! Glumesc. Am fost mai întâi la Cărturești, pentru a-mi folosi voucherul primit de ziua mea de la colegi. Foarte faină idee, mai ales când vrei să faci un cadou: poți merge la librărie să achiziționezi un voucher din ăsta, care valorează suma X (alegi tu cât), astfel cel care-l primește poate face cumpărături de la Cărturești, fără să fie neapărat obligat să cheltuiască toată suma deodată.

Prin urmare am achiziționat:
 • Wall Street, o carte despre Marea Depresie
 • The Bone Collector, un thriller despre care s-a făcut și un film foarte mișto
 • When We Were Beautiful, o carte documentar despre trupa Bon Jovi (arată foarte apetisant)
 • Perfect, noul album de coveruri al trupei Byron, pe care-l ascult tocmai acum și asupra căruia voi reveni aici (văd că de Mica Țiganiadă și de 1000 de Chipuri și-au cam bătut joc)
Apoi, cu cărțile în traistă, am intrat la cinema să văd Unknown. Fain thrillerul, vi-l recomand. Aruncați un ochi și la distribuție, arată bine. Iar pe viitor fiți atenți și la ăsta (Michelle Monaghan, uh la la!)

Comments

 1. Am primit Colectionarul de Oase anul trecut, de ziua mea, si nu mi s-a părut cine știe ce. Adica, e interesant de citit, dar e la fel ca alte 5 000 000 de romane politiste. Dar filmul l-am vazut la 10 ani, și, la varsta aceea, m-a impresionat:x iti recomand Dead Poets Society (nu e de investigatie) sunt sigură că ți-ar plăcea ;) Sau, What Dreams May Come...

  ReplyDelete
 2. Am vazut What Dreams May Come filmul, nu stiam ca e si carte. Foarte fain filmul.

  ReplyDelete
 3. vorbeam de filme, dar, daca l-ai văzut, imi pare bine. Iar dead poets society e tot cu nenea williams:)
  Carte... ai citit ceva de Marquez? incearcă Un veac de singuratate, sau Poveste tarfelor mele triste. Sau truman Capote- Other Voices, Other Rooms. Sunt geniale, toate

  ReplyDelete
 4. Aha. Am vazut Dead Poets Society, excelent a fost.
  Marquez si Truman Capote inca n-am servit.

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele