Monday, 7 March 2011

Despre ceva cărți și un film

Dacă sămbătă am fost în Polus Center, azi după muncă am ajuns în partea cealaltă a orașului, la Iulius. Gata, mă puteți cataloga deja drept cocalar de mall! Glumesc. Am fost mai întâi la Cărturești, pentru a-mi folosi voucherul primit de ziua mea de la colegi. Foarte faină idee, mai ales când vrei să faci un cadou: poți merge la librărie să achiziționezi un voucher din ăsta, care valorează suma X (alegi tu cât), astfel cel care-l primește poate face cumpărături de la Cărturești, fără să fie neapărat obligat să cheltuiască toată suma deodată.

Prin urmare am achiziționat:
  • Wall Street, o carte despre Marea Depresie
  • The Bone Collector, un thriller despre care s-a făcut și un film foarte mișto
  • When We Were Beautiful, o carte documentar despre trupa Bon Jovi (arată foarte apetisant)
  • Perfect, noul album de coveruri al trupei Byron, pe care-l ascult tocmai acum și asupra căruia voi reveni aici (văd că de Mica Țiganiadă și de 1000 de Chipuri și-au cam bătut joc)
Apoi, cu cărțile în traistă, am intrat la cinema să văd Unknown. Fain thrillerul, vi-l recomand. Aruncați un ochi și la distribuție, arată bine. Iar pe viitor fiți atenți și la ăsta (Michelle Monaghan, uh la la!)

4 comments:

invisibility_cloack said...

Am primit Colectionarul de Oase anul trecut, de ziua mea, si nu mi s-a părut cine știe ce. Adica, e interesant de citit, dar e la fel ca alte 5 000 000 de romane politiste. Dar filmul l-am vazut la 10 ani, și, la varsta aceea, m-a impresionat:x iti recomand Dead Poets Society (nu e de investigatie) sunt sigură că ți-ar plăcea ;) Sau, What Dreams May Come...

The Fly said...

Am vazut What Dreams May Come filmul, nu stiam ca e si carte. Foarte fain filmul.

invisibility_cloack said...

vorbeam de filme, dar, daca l-ai văzut, imi pare bine. Iar dead poets society e tot cu nenea williams:)
Carte... ai citit ceva de Marquez? incearcă Un veac de singuratate, sau Poveste tarfelor mele triste. Sau truman Capote- Other Voices, Other Rooms. Sunt geniale, toate

The Fly said...

Aha. Am vazut Dead Poets Society, excelent a fost.
Marquez si Truman Capote inca n-am servit.

Post a Comment