Vedere din Poiană


Vă trimit un postcard pe fugă. Aseară am ajuns în Poiana Brașov, unde petrec un weekend foarte fain alături de ai mei. Este a 4-a oară când mă aflu aici și sunt un pic melancolic după cele două team buildings petrecute în Poiană cu foștii colegi PwC (doi dintre ei, sau mai exact două, aflați acum în America). Îmi place la nebunie locul ăsta (și orașul Brașov, de altfel) singura diferență dintre noi și austrieci, să spunem, fiind calitatea serviciilor, nicidecum dotarea naturală. Bineînțeles că ne-am lovit și noi de asta, aseară când am vrut să ne cazăm la hotelul unde aveam rezervare (achitată deja) constatând că vai, au avut loc chestii neașteptate și trebuie să petrecem prima noapte la alt hotel. Simply fucking Romania. Apoi: în cameră era așa cald că-ți venea să dormi cu geamul deschis (căldura nu se putea regla). Iar peturile și rahații din zăpadă (fie ei răzleți) îți amintesc faptul că n-ai părăsit încă această țară.
Dar să lăsăm astea. Ne-a salvat vremea superbă și faptul că nu sunt foarte mulți turiști, această combinație fiind perfectă pentru a te putea relaxa în voie. Nu le avem cu sporturile de iarnă (numai sorella s-a băgat azi la ski cu un instructor), dar asta nu ne împiedică să ne simțim foarte bine. Peste vreo oră voi plonja în piscina hotelului apoi mai dăm o raită prin stațiune. Poze am pus pe Facebook, voi posta și pe blog dar peste câteva zile. Mâine seară revin la Cluj iar luni mă serbez cu prietenii, că doar împlinesc o vârstă pe care nimeni (complimentându-mă sau din contră) nu mi-o dă. V-am pupat.

Comments

  1. ni s-a intamplat faza cu cazarea asta-vara in Elvetia, asa ca nu e doar la romani. cat despre caldura, mai bine cald decat frig. ;))

    ReplyDelete
  2. Damn! Aveați probleme și cu cardurile de acces în camere (wtf happened with good old keys?!) și cu internetul wireless care ba era, ba nu era? :))

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

People with Kids