Uniunea Social Liberală, gluma începutului de an

Mwuahahahaha. Înțeleg că ieri s-au unit ăștia, în trup și simțiri. Eu abia acum am aflat. De fapt m-am împiedicat de ei la Latrina 3, care azi e îmbrăcată în haine de gală și celebrează această măreață alianță, făcută între o curvă politică și doi puberi, dintre care unu' este ghidat din umbră de nenea Voiculescu. Cei trei invitați, asemuiți de cineva cu Elton John, iubitul său David Furnish și proaspăt înfiatul lor bebeluș (distribuiți voi personajele, nu e deloc greu), au fost primiți în aplauzele sărmanului public aflat în studio (oare de unde și cum apar oamenii ăștia?) și de etern constipatul, ras-tuns-frezatul, deontologul deontologilor, Domnul Perfect, Mihai Gâââââdeeeeeaaaa.

Mă întreb dacă mai există cretinoizi în această țară care pot spune "Wow, asta e! Alianța asta va schimba ceva! În ei chiar cred". Probabil că sunt. Nu-i puneți la socoteală pe ăștia de la Latrina 3, ei doar se fac, că doar așa trebuie. Ei nu-s proști, ci doar manipulanți și-și văd interesul. E actorie, până la urmă. Și invers, că doar până și Mircea Diaconu (politicianul, lol) este tot mai prezent în latrină. Mă întreb și care puța calului mai e șmecheria cu ideologiile politice, dreapta-stânga, liberalii și socialii. Desigur, niciuna. N-au nicio legătură cu pomul de iarnă. Totul este pe interes, pe curvăsăraie. Fiecare se poate cupla oricând cu oricare altul.

Îmi este silă să-i văd cum vorbesc despre modul în care vor salva ei țara. Îmi este milă de credulii care pun botul la așa ceva. Îi disprețuiesc pe acești pseudo-jurnaliști care ne prezintă încântați noua și unica soluție politică a României.  Ce delicat se poartă cu acest magic trio mizerabilii ăștia de moderatori (isterica Firea și ambiguously gay-ul Răzvan Dumitrescu sunt și ei în studio), îți vine să verși, nu alta. Oare sub ce piatră să fi trăit până acum încât să dezbați numa', ce să mai vorbim de a crede în o posibilă alianță bine intenționată, salvatoare a țării? Specific iar, pentru neavizați, că nu sunt fan Băsescu, Boc sau PDL și-i consider la fel  de nenorociți ca și pe restul. Dar tocmai asta e ideea de bază. N-avem cu cine, bă. Dacă vă închipuiți chiar și pentru o secundă că unul dintre ăștia trei din poză vă vrea binele sau că ei ar fi făcut, ca să-i citez, "o alianță pentru România și pentru români", atunci sunteți primii care-i meritați și care se vor iluziona în mod tembel așteptând "schimbarea".

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Arenele mele

Ridicolul forţos