Mila e single

Era o vreme (sau poate se mai întâmplă și acum) când revistele muzicale pentru adolescente virgine cum ar fi Bravo sau Popcorn titrau știri de genu' "Vești bune, fetelor, Nick de la Backstreet Boys s-a despărțit de prietenă!", de parcă acele pubere chiar ar fi avut vreo șansă cu respectivul. Așa că eu n-o dau ca pe o veste bună, ci pur și simplu ca pe o veste și atât: actrița Mila Kunis, ridicată deja de acest blog la statutul de the sexiest motherfucker out there, a anunțat ieri că a încheiat relația de 8 ani cu Macaulay Culkin. Cum necum, sunt sigur că au fost 8 ani minunați pentru Mac, pentru care îl invidiez mai mult decât pentru faptul că a tras un film celebru în New York.

Comments

 1. erau virgine pe vremea ta, stai linistit ca acum nu mai sint! :))
  e foarte frumoasa mila asta a ta ;)

  ReplyDelete
 2. Pai deh, Larissa, acest blog incearca sa promoveze bunul gust, printre altele :D Desi, in lumea relativa in care traim, pana si manelele sunt naspa doar pt. ca asa hotaram noi, astia care nu gusta manelele.
  Tocmai am fost anuntat de Cili ca Mila a fost nominalizata la Globul de Aur pentru rolul din Black Swan, unde joaca alaturi de Natalie Portman. Dupa cum vedeti, filmul are un rating urias pe imdb: http://www.imdb.com/title/tt0947798/ Abia astept sa-l vad, se pare ca este cel mai tare rol facut de Mila pana acum, in care demonstreaza ca stie sa si joace, pe langa lookul superb pe care-l poseda.

  ReplyDelete
 3. ...vezi, vorbesc de bun gust si o fac pe Mila o motherfucker. Rusine sa-mi fie! Dazavuez ;))

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite