Sunday, 5 December 2010

Un nou moș autentic

Exact ca acum un an, ai mei au venit la Cluj în acest weekend pentru ca Moș Nicolae să ne prindă împreună. După cum veți vedea în pozele de mai jos, pe drum s-au oprit și în Sibiu. Vremea a fost foarte faină iar lipsa zăpezii n-a afectat cu nimic totala autenticitate a acestei sărbători petrecută în familia în care Moșul mai vine chiar și acum pe șestache. 
Ieri am luat masa la Hubertus (Nic Cage nu mai era în zonă) apoi am văzut un film bun cu Russell Crowe despre care am să vă povestesc în curând. Statuia lui Matei Corvin din Piața Unirii a fost redată orașului după foarte mulți ani. Aseară am fost la Fabrica de Pensule, în Boiler Club (inedit local), unde am asistat la al 4-lea concert Urma de când m-am mutat la Cluj (o medie bunicică, zic eu). Iată o poză de la concert (mai multe am pe Facebook). Berea pe care o aveam în mână mi-a fost oferită de Mihai (thanks mate, the next one is on me). Am o poză și cu Whiterune, dar ea m-ar renega și mi-ar raporta blogul dacă aș posta-o, așa că acum vă las cu o droaie de imagini din două orașe minunate, Sibiu și Cluj (acesta din urmă fiind desemnat recent de către Realitatea cel mai bun oraș în care să locuiești pe timp de criză).

4 comments:

ina bixade said...

Ai vazut cumva "Three Days"? Mi-a placut mult. Nu-mi place Russell Crowe, dar in filmul asta mi-a placut!
PS: Este important sa-ti placa orasul in care locuiesti.(vorbesc din proprie experienta). Te pupez cu drag!

The Fly said...

Da, The Next Three Days e filmul la care ma refer ;) Eu sunt fan Russell (i-am vazut toate filmele din ultimii 13-14 ani) si acest film mi-a placut chiar mai mult decat Robin Hood, la care am mers cu asteptari mai mari.
Te pupez back!

ruxandra said...

apreciez ca ai ales cu grija pozele, sa nu cumva sa te raportez si eu :))

sa stiti ca la intoarcere ne-am oprit si la Sighisoara, am facut un adevarat traseu de Craciun.

The Fly said...

Dupa cum poti remarca, poznele sunt pe contul Picasa detinut de tata, asa ca daca mai adauga si altele el e de vina...:))

Post a Comment