Și ce-ai rezolvat sărind, stimabile?

Din punctul meu de vedere absolut nimic, din contră chiar. Nenorociții aflați la putere vor continua să facă același lucruri, nestingheriți. Copiii tăi vor avea un tată accidentat, fizic și psihic, cu siguranță și mai inutil decât era (sau decât se considera el) până acum. Din fericire n-ai murit și nici nu ai paralizat, că atunci am fi discutat chiar în alți termeni. Presa va profita de gestul "eroic" și va face bani și audiență pe spinarea matale. Latrina 3 (pe care probabil ai consumat-o excesiv până acum și iată, ți-a dăunat grav sănătății) va jubila și va vorbi și în continuare despre o Românie mult mai apocaliptică decât este ea în realitate, de la înălțimea unor salarii de tocșoiști de multe mii de euro.
Ai câștigat doar o pagină Facebook și mulți fani inocenți, ușor impresionabili, săraci cu duhul și dezorientați în alegerea unor modele eficiente. Dar ai atras și comentarii care nu-s neapărat de acord cu saltul tău sec, cum ar fi acesta:

"Destept om... Avea un copil bolnav si salariu mic, asa ca s-a aruncat de la balcon...
Acum nevasta-sa o sa aiba un copil bolnav si un sot facut bucati si cu mintea vesela.
In alte tari, cei care nu castiga suficient, cauta un job part time, la noi se arunca de la balcon pentru ca nu se strang destui bani la bugetul de stat.
Asta e Romania... In alte parti oamenii isi dau foc pentru libertate, la noi se arunca de la balcon pentru ca nu au bani.
Daca nu esti in stare sa castigi suficient pentru a-ti creste copiii, nu-i face. Nu te obliga nimeni sa procreezi.
Or sa ma injure multi, dar gestul asta e pur si simplu gestul unui idiot. Ca mai toti romanii, a ales sa fuga de responsabilitate si sa dea vina pe altii."

Excelent spus, autorul acestui text de pe hotnews.ro mă scutește de alte comentarii.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite