Tuesday, 14 December 2010

Afară e frig, luați-vă și fesele cu voi

Un fes, două fesuri. O fesă, două fese. No bun, ăla care a lansat expresia din titlu se gândea la fesuri și, mai grav (sau mai amuzant), e că n-a zis-o la mișto, ci pe bune. În fine, ideea e în felul următor: nu pot înțelege oamenii care în plină iarnă, pe un frig care-ți paralizează creierașii, umblă cu capul gol, de parcă ar fi Iron Man. Ger, ploaie, lapoviță, ninsoare, you name it, ei sunt cu capul gol (sau descoperit, dacă vreți) și cu urechile țepene, mai roșii ca la prima întâlnire. Am doar două posibile explicații pentru această bravură stupidoidă:

1. Consideră că le stă prost / funny / bizar cu fes / căciulă / șapcă  / glugă și, din jenă, preferă să se dea Chuck Noriși imperturbabili în fața capriciilor vremii.
2. Nu vor să-și strice frizura / coafura (aici intră în special doamnele) și astfel aleg să rămână frumoși / frumoase dar cu creierul congelat.

În ambele situații este vorba de prostie și nimic altceva. Nu pot să cred că la minus țânșpe grade ție nu ți-e frig sau dacă ninge preferi să te ude-n cap. Nimic pe cap, nimic în cap. Brrrrr.