Sunday, 3 October 2010

În drum spre Roma

Peste câteva zile decolăm spre capitala Italiei unde vineri are loc ultimul concert european al turneului U2 360°. Am trecut prin peripeții cu biletele achiziționate online și va trebui să ne descurcăm la fața locului, dar sunt sigur că vom reuși să intrăm pe stadion. În cel mai rău caz ne vom alege doar cu o excursie de 4 zile la Roma, pe care eu am mai văzut-o doar o singură dată, pe fugă, în urmă cu exact 10 ani. 

Voi avea desigur cu mine și câteva exemplare din carte. Pe pagina Facebook de promovare am lansat o invitație pe care o fac și aici: dacă aveți un mesaj pentru U2, postați-mi-l pe blog. Încerc să colectez cât mai multe gânduri, apoi le voi atașa unui exemplar din carte pe care sper să-l pot pasa cuiva din staff, sau, în caz de forță majoră, să-l arunc pe scenă dacă ajung suficient de aproape. Dacă sunt arestat, aștept ca fanii din România să mă scoată pe cauțiune.
Cum ar spune un vers care, mai nou, se pare că nu prinde prea bine printre fanii U2 (relativ la versiunea inițială a piesei Mercy), because because because we can, we must!

2 comments:

ruxandra said...

nu conta pe mine cu cautiunea! >:)

Druida said...

Ba pe mine, da! :) Sa aveti tel in roaming, just in case :P.

Post a Comment