De toate pentru toți

 • City Island. Rar mai dai peste o comedie cu adevărat bună și, mare atenție, neromantică! Am râs cu poftă la acest film, mai ales la final. Acțiunea, axată pe o familie de origine italiană al cărei cap este Andy Garcia, se petrece în City Island, Bronx, NY (aplauze!)
 • Unthinkable. Un psihopat islamist, interpretat de Michael Sheen, pune trei bombe in trei orașe americane, apoi vine și se predă autorităților. Samuel L. Jackson și Carrie-Anne Moss încearcă să afle de la el unde sunt bombele, folosind cele mai dure metode posibile. Un film pe cât de disturbing pe atât de bun.
 • Iron Man 2. Recunosc că m-am uitat la acest film din două motive: datorită distribuției și ca să nu spun că nu l-am văzut, dacă tot rezistasem și la prima parte. Și cam atât e de capul lui: distribuția (Robert Downey Jr., Don Cheadle, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow și același Samuel L.).
 • After Sex. E în genul Coffee & Cigarettes, numai că acum e vorba de țigările de după - mai multe cupluri, fără legătură între ele, discută după ce și-au tras-o. Punct slab: prea multe cupluri gay. Punct forte: e cu Mila Kunis! (aplauze din nou).
 • Eastern Promises. Un film despre mafia rusească și prima nominalizare la Oscar pentru un actor foarte bun: Viggo Mortensen, pe care-l vedem alături de Naomi Watts, la rândul ei nominalizată la Oscar acum 6 ani pentru 21 Grams, un film pe care trebuie să-l văd.
 • Good. Rămânem cu Viggo și un alt rol foarte bun făcut de el. Acțiunea are loc în timpul WWII și ne prezintă un profesor universitar care este atras fără voia lui în politica nazistă. 
 •  La Rafle (The Round Up - titlul în engleză). Suntem tot în WWII, de data asta la Paris, și asistăm la deportarea masivă a evreilor de acolo. Un film impresionant, cu Jean Reno.
 • Inhale. Un film foarte dur (și nu mă refer la bătăi și împușcături, cum ziceam când eram mici), cu un final și mai dur și neașteptat. Dermot Mulroney și Diane Kruger sunt prinși între a face lucrul corect și salvarea fiicei lor.
 • Frozen. Ce faci dacă ești uitat într-un telescaun în munți, toată lumea pleacă și urmează să revină abia peste 5 zile? Un film cam low budget și cu câteva cadre cam aiuristice, dar dacă vrei un horror care să te scoată din minți, îl ai. Neașteptat de disturbing.
 • Into the Blue. Acțiune foarte bună și multe cadre senzaționale, filmate într-un decor paradisiac. Pentru divers și iubitorii de mare. Iar pentru iubitorii de frumos e și Jessica Alba. 
Ne auzim curând să vorbim despre Dakota Fanning și despre cum a crescut ea.

Comments

 1. Unthinkble-bun, juact super, tocmai ce am vazut iron man 2, e binevenit cand n-ai chef sa iti pui materia cenusie sa faca traiectorii intre dendrite si axoni, frozen disturbing indeed :)

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele