De acțiune

E duminică, luați-vă popcornul și notați.
  • Machete. E un fel de Desperado cadrat pe subiectul emigrărilor ilegale din Mexic în State. Sânge și acțiune din plin precum și cea mai abracadabrantă scenă posibilă: saltul cu mațul pe post de frânghie (vedeți voi). Un film foarte rough cu Danny Trejo (perfect în rolul său), Steven Seagal, Jessica Alba, Cheech Marin, Don Johnson, Lindsay Lohan și Robert De Niro, nu într-un rol de Top 10 al carierei sale (bine, hai, nici măcar de Top 30 probabil).
  • Predators. De ăsta vă spuneam acum câteva săptămâni, când am vorbit despre Adrien Brody. Danny Trejo apare și în acest film, dar mult mai pe fugă (moare primu'). Ce să spun, seamănă destul de mult cu primul Predator, ăla cu Arnold de acum mai bine de 20 de ani, dar are și unele (mici) idei noi. Laurence Fishburne își face apariția pentru puțin timp.
  • L'immortel (sau 22 Bullets, titlul din ingliș).  Film cu Jean Reno și mafioți franțuzi, adică foarte mișto. Pe Reno l-am văzut și în The Pink Panther 1 & 2, o dublă comedioară la care pe alocuri am râs cu lacrimi, deși overall putem spune că-i tâmpițică.
  • Death Race. Un alt Jason Statham classic, ca să spun așa. Acțiune, charismă, mașini și tipese faine. Am văzut recent și trilogia The Transporter și pot spune că mi-a plăcut mai mult decât ultimele două filme cu James Bond (probabil de la costumele negre neșifonate de nimeni și de nimic mi-a venit să fac comparația, dar nu numai). 
  • Unknown. La început seamănă cu primul Saw, dar nu e cazul. Mai mulți tipi se trezesc într-o uzină părăsită, având toți memoria ștearsă și fiind incapabili să iasă de acolo. Îl puteți vedea pe Greg Kinnear parcă mai dur decât ne obișnuise.
  • Untitled. Ăsta e excepția de azi. Fără bătăi, fără împușcături. Este un film care ironizează arta extrem de bizară și uneori bolnavă contemporană, reprezentată în film de muzică, pictură și expoziții ultragios de banale cu post-its, animale împăiate sau furtunuri, despre care unii critici sau colecționari deraiați ar putea abera ca despre o profundă operă de artă. Hm...da. În film, a cărui acțiune are loc în Manhattan (aplauze!), joacă etern încruntatul Adam Goldberg.
În episodul următor v-o prezint pe noua mea actriță preferată (și chiar mă refer la artistul care zace în ea, deci Mila Kunis poate sta liniștită, dacă vorbim de looks ea rămâne feblețea mea).

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Despre reportajul Recorder intitulat "Nu e nimeni acasă"