Băieții buni ai integrării

Când nu-l avem pe George, îi avem pe verii Ioan și Victor. La televiziuni și pe prima pagină a ziarelor sau a site-urilor de "sport". Iată cum arăta azi gsp.ro:
Sublim, nu? Asistăm (de multă vreme deja) la o becalizare completă a acestie tărișoare maneliste. Pentru prima dată însă, sunt de acord cu declarația acestui Joe Pesci wannabe al României, această copie ieftină care s-a uitat prea mult la filme ca Goodfellas sau Casino, poreclit Giovanni. Într-adevăr, o țară care, printre multe alte bube, îi are ca vedete media și oameni de sport pe acești bișnițari grosieri, nu are ce căuta în UE. Este însă fascinant să citești ce declară mister Giovanni, atenție mare:

"Eu, ca român, spun că nu meritam să fim în Comunitatea Europeană. De ce? Pentru că mai avem de învăţat timp 15 ani. Trebuie să învăţăm să mergem pe banda 1 cu viteză mică, să nu se arunce hîrtii pe stradă şi asa mai departe", a comentat Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Iată așadar cine ne învață cum să ne comportăm și cum să ne integrăm în comunitate, nimeni altul decât cel care înjură și scuipă la TV în direct, agresează oameni pe stradă sau se dă în stambă la un turneu internațional de pocher, făcându-l astfel pe Bendeac, care-l parodiază excelent, să fie de fapt mult prea blând față de cum este acest personaj în realitate. Iar exemplele sunt mult mai multe. Uite încă unul, la finalul căruia Joe Pesci wannabe vine cu o concluzie halucinantă, exact așa cum este și ideea că acest cercopitec ne dă nouă lecții de integrare europeană. Ăștia suntem, noi i-am creat, deci îi merităm.
(Nu vă întrebați de ce microfoanele nu au fost tăiate în secunda 0 scandalului, răspunsurile sunt multiple și evidente.)


Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?

Arenele mele