New York Movies

Ok, inițial nu mi-am programat să văd o serie de filme trase în New York (bine, la câte se filmează acolo nici n-ar fi o chestie prea random) dar după ce am văzut vreo 3-4, am mai căutat unu', ca să rotunjesc cifra și apoi să vin să vă povestesc despre ele.
 • Remember Me. Fetele care se emoționează la chestia aia numită Twilight ar face bine să nu rateze acest film, în care Robert Pattinson le poate atinge cu adevărat. Foarte fain, cu un final la care spui "Wow!" dar pe care eu l-aș fi oprit cu vreo 2 scene mai devreme, adică exact în momentul când realizezi că...(vedeți voi). Pierce Brosnan și Chris Cooper fac acest film și mai atractiv.
 • The Good Guy. Wall Street, corporatiști, lăcomie și faptul că uneori realizezi că nu asta îți dorești neapărat.
 •  Date Night. O comedie aparant tâmpițică dar care pe alocuri m-a amuzat copios și asta în mare parte datorită lui Steve Carell. Atenție, joacă și Mark Whalberg, Ray Liotta, William Fitchner și...Mila Kunis (aplauze!) - hm, dacă prima mea chitară adevărată a fost botezată Jess, a doua cu siguranță va trebui să se numească Mila -
 • The Taking of Pelham 123. Denzel Washington, John Travolta, James Gandolfini și John Turturro. Teroriști la metrou, the ordinary guy saves the day, clasic story bla bla, dar cu toate astea nu m-a plictisit deloc, din contră. Este un remake al unui film din 1974.
 • My Sassy Girl. Și ăsta tot remake e. Era să renunț după primele scene, îmi amintea de alt film la care am făcut asta, ăla cu nu știu câte zile de vară, boy meets girl and shit. Era să renunț iar când am văzut cât de deraiat era personajul principal (adică ea), genul căruia îi spui pa după prima întâlnire, fără să-i mai acorzi o nouă șansă. Până la urmă am rezistat până la final și hai să spunem că a meritat, deși povestea este, desigur, trasă de păr. Dar...se întâmplă în New York!
 Apropo, tot acolo a fost tras și Cop Out. Cu Bruce Willis, prilej pentru cei care au crescut cu Die Hard, așa ca mine, și cu "yipee ka yey motherfuckers" să devină nostalgici și interesați de orice film cu Bruce în rol de copoi. Am renunțat însă la această comedioară jenibilă după maxim 30 de minute. Don't try this at home...and especially not in a cinema.

Comments

 1. sassy girl e un film extraordinar de prost. apropo de 500 days of summer, a se mentiona ca summer este un nume de fata, nu anotimpul :)), si filmul ala este de zeci de ori mai bun. at least for the sweetest soundtrack, if not anything else.

  ReplyDelete
 2. Well, asta ca sa vezi cat de mult m-a impresionat acel film...si cat am retinut din el :)) Oricum, din punctul meu de vedere e oribil, mai ales ca are si scene de musical, iar Zooey Deschanel una dintre cele mai slabe actrite pe care le-am vazut.

  ReplyDelete
 3. eu nu am zis ca e un film minunat, din contra. am zis doar ca e mult mai bun decat ce e pe lista de mai sus.

  :D

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?