Când vremea suge, consumăm filme

 • Deep shit open-minded stuff: The Man from Earth. Am citit păreri extaziate despre acest film, înainte să-l văd. Totul la superlativ, "cel mai tare film ever" sau "vai de mine, nu pot să-mi revin după ce l-am văzut". Eh, hai, nici chiar așa. Astfel de reacții au mai degrabă ăia care care abia acum scot pentru prima dată nasul din Biblie sau din ce au învățat la școală. Este un film bun, fără îndoială, dar să nu exagerăm.
 • Film bunuț: The Ghost Writer. Ewan McGregor, Pierce Brosnan și Kim Cattrall joacă în acest ultim film al lui Polanski. Replica asta e pentru micii snobi care vorbesc despre filme și se întreabă așa, privind peste ochelari: "Ai văzut ultimul film al lui Polanski?"  
 • Pentru mujeres & gays: Sex and the City 2. Desigur, tot cu Kim Cattrall. La ăsta am fost la cinema, cu mama, iar la un moment dat am ațipit. Probabil la fel a pățit și celălalt bărbat care mai era în sală. Mi-au plăcut doar două chestii în filmul ăsta: cadrele introductive cu clădirea Chrysler și atitudinea pe care o afișa Mr.Big. Serialul HBO a fost mult peste cele două filme pentru marele ecran scoase până acum. 
 • Thriller cu acțiunea într-o singură cameră: Exam. Parcă aduce nițel cu Saw, dar nu este nici pe departe atât de violent.
 • Mystery/creepy shit: After Life. Cu Liam Neeson și Christina Ricci (ființa asta parcă e făcută pentru filmele de gen).
 • Thriller de seară banală, cu bolnăviori care se inspiră din Biblie: Horsemen. E cu Dennis Quaid, pe care l-am văzut și-n filme mai bune. Și cu gheișa Ziyi Zhang, frumos exemplar, în ciuda rolului malefic.
Sper să revin cu filme mai bune. Julia Roberts scoate luna viitoare unul cu Javier Bardem. Pare cam sexy combinația, fiți pe fază.

Comments

 1. - the man from earth... heh, da.

  - SATC 2... well, e ca atunci cand incerci sa incapi in blugii de acum 20 de ani. si sa-i si porti cu mandrie.

  - sa-nteleg ca filmul lui polanski nu ti-a placut :P

  ReplyDelete
 2. Ba da, mi-a placut, am si zis. Ghost Writer e preferatul meu din seria asta.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ce seriale mai urmărim #19