Înapoi în lumea de celuloid

De mult n-am mai dat-o pe filme, așa că să fie următoarele:
  • The Lovely Bones. Când spui Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon și Stanley Tucci (nominalizat la Oscar pentru rol) ai trezit deja interes. Filmul însă nu m-a impresionat la modul la care mă așteptam, deși aduce cu What Dreams May Come.
  • It's Complicated. Meryl Streep, Steve Martin, Alec Baldwin (ca întotdeauna în rol de dandy). Fain jucat și haios.
  • Extraordinary Measures. Avem de-a face cu un Harrison Ford mai țâfnos ca de obicei și cu un Brendan Fraser mai serios de cum îl știm. Filmul e inspirat dintr-un caz real și nu te poate lăsa indiferent.
  • Valentine's Day. Ok, am fost sceptic cu filmul ăsta, dar nu e tocmai ceea ce pare. Distribuția impresionantă, cu mulți actori de Oscar, o puteți găsi pe site. Filmul aduce cu Love Actually ceea ce îl face bunuț.
  • Chloe. Un thriller erotic surprinzător cu Liam Neeson și Julianne Moore.
  • Le Dernier Vol. Am luat filmul ăsta în special pentru Marion Cotillard. Vizionându-l, mă gândeam că într-adevăr, doar ea îl face cât de cât vizionabil. Finalul totuși a mai salvat ceva și te pune un pic pe gânduri, apropo de cât ești dispus să faci pentru partenerul tău.
Și-am încălecat pe-o șa. No bun, ne auzim săptămâna viitoare după ce văd Robin Hood, filmul așteptat de mine cu cea mai mare nerăbdare pe anul ăsta.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?