Iată la ce am lucrat

Am realizat o analiză a pieții imobiliare pe 2009. Dacă sunteți interesați de acest domeniu poate vă este utilă. Click pe ea.
Colegul meu Marius a dat ieri un comunicat de presă pe subiect:

Compania Darian, unul dintre cei mai importanți jucători ai pieței de evaluări din România, a anunțat astăzi definitivarea unui studiu aprofundat al evoluției pieței imobiliare. Analiza cuprinde polii de dezvoltare imobiliară și cele mai importante piețe locale.
„Evoluția spectaculoasă a pieței imobiliare din ultimii 3 ani a cunoscut, după vârful atins în 2008, scăderi pe toate sectoarele. Din multe puncte de vedere, 2009 a fost anul în care imobiliarul românesc și-a început reașezarea.” a declarat Adrian Crivii, directorul Darian. Studiul arată că în 2009, toate sectoarele pieței au înregistrat scăderi, regresia prețurilor manifestându-se diferit, în funcție de tipul proprietății și de localizarea acesteia.
Analiza, ce cuprinde 29 de orașe importante ale țării, va fi furnizată instituțiilor din sectorul financiar și clienților importanți ai companiei. Studiul va fi util în special departamentelor de risc ale instituțiilor bancare pentru analiza portofoliilor de proprietăți, investitorilor imobiliari și auditorilor. O formă restrânsă a studiului este pusă la dispoziția celor interesați, pe site-ul companiei.
Deținând cea mai mare rețea teritorială (20 de birouri în cele mai importante centre regionale), compania Darian prezintă periodic elemente semnificative ale evoluției pieței. Anul acesta, compania împlinește 20 de ani de funcționare, fiind una dintre cele mai solide companii românești pe nișa sa. „În contextul actual, suntem de părere că analiza detaliată a pieței va constitui un instrument eficient în luarea deciziilor investiționale.” este de părere Crivii.
S.C. Darian DRS S.A., Str. Nicolae Cristea, Nr. 25, Cluj-Napoca, Cluj
www.darian.ro
www.darian.ro/blog

Comments

Popular posts from this blog

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit