E mai din nou

Nerăbdător fiind să văd noua lucrătură a echipei Ridley Scott - Russell Crowe, am plecat la Cinema Odeon de la Polus Center, însă filmul are avanpremiera abia miercuri. Nu-i nimic, afară e primăvară, trilulilu și din astea așa că am profitat să fac o mică plimbare. M-am dat jos din autobuz cu o stație mai devreme și m-am pierdut pe străzile cartierului meu. Îmi place faptul că fațada multor blocuri a fost refăcută și că în general e foarte curat. Bine, în primul rând îmi place feeling-ul dat de aceste meleaguri, deși realizez banalitatea pe care ele ar degaja-o în fața altcuiva. 
Culmea face că la un moment dat m-am trezit pe strada unde am stat anul trecut în mai, care se află la doar 2 minute de locul unde stau acum. Atunci descălecasem la Cluj pentru 5 zile, înainte de a mă muta definitiv, pentru a lua pulsul orașului carevasăzică. Iar acele zile au fost bloguite intens, evident (uite o mostră). Chiar nu-mi vine să cred că se împlinește deja un an de atunci. Un an în care multe s-au schimbat, majoritatea în bine, cu un boom în ultimele luni care mi-a oferit o senzație de împlinire și adopție pe care acest oraș mi-a oferit-o. Paradoxal sau nu, singurii clujeni pe care îi cunoșteam atunci și care, de n-ar fi fost,  eu nu m-aș fi mutat în veci aici, și-au luat lungi vacanțe în ceea ce mă privește. Definitive sau nu, nimeni nu știe. Oricum nimic nu e definitiv. În orice caz, consider că mi-am jucat foarte bine partea și nu eu sunt cel care i-a îndepărtat. N-am dorit asta nici măcar o secundă. 
Dacă dați pe aici, vă salut cu drag și sper că vă merge cel puțin la fel de bine cum îmi merge mie. Vorba cântecului postat de mine pe blog tot în mai anul trecut, summer returns and puts you back on my mind.
God bless.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)